Efter en dag på stranden

 Ja så här kan man se ut efter en heldag på stranden. Solkysst och sommarvacker *ler*


Har för nån dryg timme sen kommit hem från stranden. Det blev en riktig heldag i Högbo med Tina, M samt 2 kompisar till han varav en med tjej och barn. Jag åkte till Hjalles kontor till 10:30 och lämnade bilen till han. Tina var där och hämtade upp mig. Jag var redo och klar för stranden, filten och solstolen var solklara packningsgrejer!

Vi stannade till och köpte lite frallor och frukt (nektariner och banan) på Kvantum i Sandviken och sen åkte vi upp till Högbo. Det var kyligt i luften och vi höll tummarna för att det skulle vara varmt när man väl slog sig till ro på stranden. Eller gräset närmare bestämt. Vi kom dit strax efter 11:00 nångång. M mötte upp oss på parkeringen och vi slog oss ner. Av med kläder och hoppa i solen för att steka kroppen lite. Brunbrända kroppar blev det av oss alla tillsist . Snygga som fåhaha

Och jag tog mitt första dopp för den här sommaren, äntligen! Det var lite kallt att komma i men sen var det faktiskt riktigt skönt. Vi var inte i mer än 10 min men det var alldeles perfekt. Då gick vi upp och torkade i solstolarna. Vi läste tidningar, pratade, åt nektariner och annat gott, gick och köpte läsk och glass och hade det riktigt trevligt. Tiden rann iväg och "gänget" åkte hem men Tina och jag stannde en liten stund till. Vi insåg att det var dags även för oss att åka hem när skuggan tagit över hela gräsplätten för oss. Det fanns ingen sol kvar alls där vi satt. Då gav vi upp, efter 6 timmar i Högbo, latandes som riktiga semesterfolk! Härligt! Klockan var då ca 17:00. Tack för idag!

Egentligen skulle jag ha åkt hem till mamma och tonat håret idag men Hjalle tyckte att vi skulle gå på bio så jag bestämde mig för att åka till mamma och få håret fixat img eftermiddag istället. Tina skjutsade hem mig och här är jag nu. När jag kom innanför dörren stod Hjalle och lagade mat som precis var klart. Spaghetti och köttfärsås. Vi åt det och det satt faktiskt bra med lite mat i magen ändå, även fast jag inte trodde att jag blivit så hungrig.

Nu har jag smörjt in mig lite med bodybutter som doftar nåt så otroligt ljuvligt. Lite småbränd och röd på näsan, inge kul alls! Och kroppen den har fått lite färg den med!

En härlig dag på stranden, jag är så nöjd!

Ikväll är det bio som väntar. "Pirates of the Caribbean". Mysigt *ler*

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken härlig solbränna! Hoppas filmen är bra.

Postat av: Tina

Ja se vad du fick färg.. =)
Tack för att du var med och förgyllde min dag!!!
Ses imorgon!!

2006-07-19 @ 21:26:01
URL: http://tiniwinisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback