I Sthlm

Ja nu har vi vaknat efter en natt hos våra vänner i Solna! Pigga och utvilade efter en lång dag igår. Idag skiner solen och det här gamla rofyllda huset på Mellanjärva Gård är otroligt vackert och mysigt att vara i.  Känns inte ens som att man befinner sig i storstaden Sthlm, här är en fristad där man kan andas ut *ler*.

Gårdagen började ca 12:30-13:00 nångång då vi begav oss mot storstaden. Hjalles föräldrar, Hjalle och jag. Vi hade innan lämnat bilen hos mamma och pappa. Vi kom till E och S ca 15:00. De bjöd på goda smörgåsar, specialbeställda och allt. Vi fick själva bestämma vad vi ville ha i dem, lyxigt! Vilken service! Vi satt inne och pratades vid och mumsade mackor. Sen bestämde vi oss för att gå ner till en vattnet och gå till ett litet fik vid bryggan. Det var jättemysig väg och vi gick på en trägång längs med klipporna. Otroligt vackert var det och jag kände hur jag blev mer och mer sugen att klättra och studsa upp för klipporna som klättrade sig uppåt!

Vi gick till bryggan och satte oss där en stund. Vi tog av oss skorna och stoppade ner fötterna och svalkade dem, härligt och så fint närområde. Det tog kanske mellan 10-15 min att gå dit.

På väg hem kunde jag inte hålla mig längre, jag bara måste klättra på de där klipporna! Sagt och gjort och jag studsade upp och lade mig och solade lite på klippblocket och såg ut över vattnet, vilken utsikt!

Väl hemma på gården igen satte vi oss ute och mumsade melon. Kl 18:10 skjutsade vi Hjalles föräldrar till Skavsta flygplats och sa hejdå till dem. Det tog en timme till Skavsta. Nu är de i Skottland. På tillbakavägen stannade vi till vid Heron City och mötte upp E och S och vi käkade på O´learys och gick sen på bio, X-Men!

Vi kom hem 23:30. Satte oss framför teven och pratade lite och sen vid 01:00 var det godnatt. Vaknade 08:30 imorse och nu ska vi till att äta frukost och sen bege oss ut på stan och shoppa lite! Kanske ska vi sola lite på klipporna sen och ta ett dopp! Vi får se vad dagen för med sig!

Härliga dag som jag ser fram emot!

Kommentarer
Postat av: Tina

Så mysigt det verkar vara där dem bor!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback