Nyvaken

Klev upp för 40 minuter sen men flyttade mig bara till soffan och knäppte på teven, fortfarande nyvaken med andra ord *ler*. Idag är sista kvällen jag jobbar för ett tag framöver. Nu har jag jobbat 5 kvällar i sträck med 6-ans låsning och det har gått förvånansvärt bra, inte långrandigt alls den här gången faktsikt! Efter ikväll är jag ledig onsdag t.om. söndag. Idag ska jag ha en nybörjare med mig på. Fattar inte varför vi ska lära upp nya på stället eftersom vi bara ska jobba där augusti ut och det redan finns gott om folk på stället. Men, men, kan vara trevligt med sällskap, om det är rätt sällskap förstås.

Hjalle och jag ska åka ner till Sthlm och hälsa på hans syrra Emilia och hennes kille Saman när jag är ledig. I samma veva ska Hjalles föräldrar åka till Skottland då Hjalles pappa fyller 60 i helgen. De åker med flyg på fredagkväll så Hjalle och jag ska skjutsa ner dem och sen åka direkt hem till syrran hans. Vi kommer då till dem ca 20:00 på fredagkväll ungefär. Också stannar vi till söndag eftermiddag då vi ska åka hemåt igen för jag jobbar mån-ons nästa vecka.

Vi har planerat att ta en båttur ut i skärgården och mysa med picknick eller så, kanske bada lite också. Låter väldigt mysigt.

Jag ser solen lysa på himlen och på min balkong. Jag kanske ska lägga mig i min solstol och sola lite idag. Men först ska jag ha något i magen. Frukost.

Kommentarer
Postat av: Tina

Hoppas du fick en riktigt härlig dag!!

2006-07-18 @ 20:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback