Slut på lördag

Ja nu är lördagen nästan slut. Vi har precis ätit lite korv med bröd och nu förbereds melonen i köket, ska bli gott. Det har varit en händelserik dag med stor sol och mycket värme. En helt underbar dag som jag ska berätta om nu!

När vi drog iväg imorse var första anhalt shopping i stan. Killarna gick för sig och jag och E gick tillsammans. Vi kom ner till 11:00 och gick Drottningatan upp och ner. Jag hittade ett superfint linne som det var halva priset på, 80:- betalade jag. Helnöjd! Vi knatade runt på stan till ca 13:30 då vi bestämt träff med grabbarna för då tyckte vi att vi hade gått tillräckligt i butiker och ville hinna med att njuta av dagen på annat vis också. Vi blev upphämtade utanför NK och åkte hem till Mellanjärva Gård där de bor.

Vi bestämde oss för att laga egen mat idag eftersom vi åt ute igår. Färskpasta och köttfärsås stod på menyn och de var verkligen supergott! Efter maten (ca 16:00) blev killarna sömniga men vi hann stoppa dem innan de hann somna *ler*. Vi skulle ju ut och leta ett mysigt ställe att sitta på och äta lite glass! Det finns så många ställen att besöka så vi hade lite svårt att bestämma oss för var någonstans vi skulle styra vår kosa. Tillslut bestämde vi oss för att åka ut till Djurgården och sätta oss på ett fint fika/restaurang ställe alldeles vid vattnet. Det var jättevackert att sitta därute och titta ut över vattnet och se alla båtar som åkte förbi, det såg så härligt ut! Själv hade vi satt oss ner vid ett bord med en varsin glass och läsk tillhands. Där satt vi gott mitt i solen och bara njöt av den svenska sommaren i den vackra huvudstaden.

När vi sedan åkte därifrån åkte vi hemåt igen. E och jag ville gå ut till klipporna och sola och bada lite i och med att det var en sådan otroligt vacker och varm kväll. Killarna åkte upp till golfklubben och skulle komma sen sa de.

E och jag tog bilen till klipporna och gick ner och letade efter den perfekta klippan att sitta på. Vi hittade nog det bästa stället för det var helt fantastiskt! Vi la oss ner på klipporna och gjorde det riktigt bekvämt för oss och hade en utsikt som hette duga, vackert! Bilder på allt detta kommer jag att lägga in sen när jag kommer hem igen. När vi solat ett tag gick vi ner på klippavsatsen och försökte klura ut hur vi skulle ta oss ner i vattnet (Östersjön). Det var som en kana ner och lite alger på stenarna så det var lite halt. Det var som att åka rutschkana ner i vattnet. Snabbt och enkelt så var man doppad! Det var kallt till en början men sen jätteskönt och härligt. Vi badade en sväng och gick sen upp och solade på klipporna igen. Det var fler som var där och på de andra klipporna som finns, det förstår jag för det var så fint!

Vi kom dit till ca 18:30 och strax före 20:00 ser vi Hjalle och S på en annan klippavsats, de letade efter oss. Vi vinkade till oss dem och de kom. E och S ville åka hem men Hjalle ville ta ett dopp så han och jag stannde kvar och badade lite tillsammans. Så himla mysigt *ler*. Jag är mer än nöjd med den här dagen, klipporna var en riktig höjdare! Vi har planer på att besöka dem imorgon igen och sola lite längre.

Hjalle och jag badade ett tag och gick sen upp och la oss en liten stund. Sen åkte vi också tillbaka hem vid strax efter 20:00. När vi kom hem funderade vi på vad i ville äta och kom fram till att det fick bli korv med bröd. Vi hoppade in i bilen igen och åkte till Ica Maxi och handlade lite.
Nu har vi ju ätit och melonen är framdukad. Sen har vi ju såklart också lite chips att gotta i oss *ler*

En dag som visade sig bli helt fantastisk tack vare det fina vädret, det fina sällskapet samt de fina och mysiga ställen vi tagit oss till!

Jag ger dagen en 10:a

Kommentarer
Postat av: Tina

Åhh vad mysigt med klippbad!!! Du måste berätta mer exakt vart det där var nånstans.. SKa ju till sthlm på onsdag jag.. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback