Snart dags

Nu sitter vi allihopa hemma på Mellanjärva Gård efter en biltur i Sthlm. Först åkte vi ut till Söder och gick och kikade lite på Götgatan och kikade runt där på torget. Vi kom dit vid ca 17:00 så affärerna var stängda men vi strosade runt lite. Jättemycket folk som bara är ute och strosar runt som vi, sitter på cafér och njuter av semestern. Efter det hamnade vi i Gamla Stan där vi kikade runt lite och satte oss tillslut på ett utefik med en varsin kulglass i vår hand, det var mysigt.

Imorse vaknade jag 9:00. Gick ner och knäppte på teven och lade mig i soffan och tog det lite lugnt. E var redan uppe. Vi bestämde att vi skulle åka iväg till ett loppisstället i Solna så efter frukost, vid ca 11:00 åkte vi iväg. Loppisen var öppen men det var inte många försäljare där, sommar och semester förstår jag så det var lite lojt. Då bestämde vi oss för att åka till ett köpcentrum istället och kika lite. Vi åkte till Solna Köpcenter och gick där mellan ca 11:30-14:20. Vi hade glömt bort parkeringsavgiften vilken vi bara hade betald till 12:50, och vi kom tillbaka 14:20! Tur att ingen "Lisa" varit där och "lappat"!.

Jag köpte en jättefin bh för 69:- och ett par jeans för 99:-, fyndafynda! När vi kom hem hade vi stannat och handlat mat, idag skulle vi laga egna hamburgare med strips i ugn. Grabbarna hade bara legat hemma i sofforna och slappat, kollat på teve och sovit några timmar, hehe!

Vi åt mat vid ca 15:30 och de var hur gott som helst! Sen blev jag så jättetrött att jag lade mig med Hjalle i soffan och höll på atts somna. Ca 16:15 eller nåt så bestämde vi oss så för att åka iväg till Götgatan och sen till Gamla stan. Det är som sagt nu avklarat och nu ska vi bara vara hemma och ta det lugnt innan jag och Hjalle ska åka vid ca 22:00 för att hämta hans föräldrar på Skavsta flygplats kl 23.00. Sen ska vi åka hela vägen hem till Valbo igen och beräknas inte vara hemma förrens ca 02:00 inatt, gud så segt...

Igår åkte vi ut till Hjalles mormor till ca 17:30. Vi hade en vacker kruka med snittrosor i samt att vi köpt med oss lite fika. Hon bodde i ett gammalt gult hus med många dörrar och vrår *ler*. Jag kan förstå att Hjalle och Emilia älskade att vara där när de var små, det måste känts väldigt stort och spännande då!

Vi kramades om och satte oss i sällskapsummet och fikade och pratade. Hon har en sån härlig hund, Ninja 15 år! Så go och rar och på riktigt bushumör även fast hon inte riktigt orkar busa så mycket som hon vill *ler*. Hjalle visade mig runt och berättade om alla rum och jag tyckte det var jättekul att få komma dit och dels se huset men även att få träffa "mormor" igen såklart.

Klockan 19:00 var vi tvungna att säga hejdå och på återseende eftersom vi hade en tid att passa på bion på Heron City. Vi kom till Heron ca 20:15 och vi var tvungna att hämta ut våra biljetter till Superman innan 20:30. Det tar ca 1 timme mellan Norrtälje och Sthlm.  Bion var fullsatt och vi hade laddat med billigt godis från Willys istället för biogodis, vi är smarta tjejer vi!

Bion höll på i 2 tim 30 min och den var faktiskt bra tycker jag, även om 100 spänn är lite "over the top" för att få se en film på bio. Ca 00:10 var vi nöjda och belåtna och åkte hem till gården. Vi lade oss en stund framför teven men jag somnade nästan med detsamma så jag gick upp och la mig istället. Jag och Hjalle sover i hans pappas rum, han delar ju huset med Emilia och Saman. Hjalle sover i sängen  och jag har fått bäddat på golvet bredvid, jag sover som en ängel *ler*.

Nu kommer Saman och frågar om jag vill ha kaffe, latté eller o´boy. Vi ska visst fika litegranna nu*ler*. Men jag sa att det räcker med vatten för min del, jag är så himla törstig nu.

Vi ses hemma i Valbo igen nästa gång!

TJING!

Kommentarer
Postat av: Tina

Det låter som ni fick en bra vistelse ni också i Stockholm.. *ler*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback