Sthlm

Har precis klivit upp, har tusen saker att fixa! Drar mot Skavsta flygplats redan vid 12:00. Hjalles föräldrar ville åka så tidigt. Hjalle och jag har inte packat än, har skrivit lista dock. Bara att slänga ner grejerna. Hjalle ska in till Ica Maxi och byta ut en väska åt pappa hans. Och jag tänkte att jag skulle åka hem till mamma och pappa och parkera vår bil där medans vi är borta. Blir ju ändå borta 3 dagar, så ingen skurk gör nåt med bilen om den står här utan uppsikt. Måste komma ihåg att gå ut och vattna blommorna också. Hoppad de klarar sig i 3 dagar...

Igår toppade mamma håret på mig och tonade det i den röda färgen jag har haft de senaste gångerna. Det blev superbra. Luktar gott gör håret också *ler*. Igårmorse såg jag att mina kollegor ringt på min mobil och även pratat in meddelanden. De undrade om jag skulle kunna hoppa in extra och ta 6-ans låsning igår. Det gjorde jag så jag jobbade till ca 00:00 igår. Stod kvar och pratade med tjejen som jobbar där, vi brukar prata rätt mycket. Hon var tillsammans med en man som visst var väldigt kontrollerande och var av en "psykisk misshandlare/mobbare" och hon berättade om honom. Allt hon berättade stämde in med vad jag vet om män som misshandlar. Jättegullig, romantisk kille som gjorde allt för henne i början och som inte hade problem med något av vad hon gjorde på fritiden. Med tidens gång förändrades han sakterliga men säkert. Blev kontrollerande, säger saker till henne som att hon är ful, pikar henne men säger att det är på skoj. Mot andra är han en klok man som är väldigt trevlig och snäll. Manipulativ. Otäckt att höra. Hon och jag stod kvar i minst 30 minuter och pratade efter det att vi stängt. Hon hade många tankar och funderingar om hur hon skulle göra med denna man som i sina stunder kunde vara världens goaste, snällaste och underbaraste. När han vill ja var det... I ett förhållande ska man må bra, mår man inte bra och ens kille inte ens gör nåt åt det eller slutar med "trakasserier" så finns ingen anledning att stanna kvar om det bara får en att må dåligt. Men hon hade det visst rätt klurigt och svårt nu med tankar och känslor och allting..

I den stunden uppskattade jag min Hjalle otroligt mycket. Vilken fin kille han verkligen är. Det är inte alla som är så minsan.. *ler*. Han blir glad av att se mig glad. Han vill göra mig glad. Även om han tycker saker och ting är mindre roligare för han att göra så gör han saker och ting för han vet att jag blir glad av det och då blior han det med. Kärlek. Hjalle gör allt för mig, allt! Jag vill göra allt för honom. KÄRLEK.

Men jag tänkte bara säga "hejdå" på några dagar! Nu ska jag ner till Sthlm och shoppa och ha skoj!
Sköt om er!


Kommentarer
Postat av: Tina

Hoppas ni får det toppen därnere nu!!!
Shoppa inte ihjäl dig.. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback