Underbart gott!

Ååhh...idag har det varit sol, mycket sol! Men det kunde jag inte ana imorse då det var -20 grader för att på förmidagen och resten av dagen ligga på plusgrader i solen, ca +10!

Igår söndag hade jag min egna lilla spa-kväll för mig själv i badet här hemma. Jag njöt för fullt i hela 1 timme. Tände ljus så det blev sån där behaglig och mysig stämning. Jag bubblade i lite bubblor i det alldels lagomt varma vattnet som fick kinderna att kännas varma och röda. Sedan knäppte jag på min lilla fickradio och ställde den på lillbyrån och sen låg jag helt avslappnad och njöt  i badet.  Tvättade mig med bodyscrub och gjorde hårinpackning. Trodde jag skulle ha en ansiktsmask kvar men det hade jag inte så det fick räcka med lite ansiktsscrub. Men härligt var det och helt toppen för själen. Det ska göras om.

Idag jobbade jag alltså 7:15-12:15. Vi var till "Varggropen" och åkte pulka och madrass. Solen sken och det var hur varmt pch skönt som helst, jättehärligt! Jag kände solens strålar värma mitt ansikte och det var så... åååååhhhhh! När jag slutat gick jag hem till mamma och pappa och lade mig ute på bron och solade och lyssnade till snön som smälte och droppade så lugnande.  När jag sen efter en stund tittade på klockan var den 14:00, jag hade suttit ute på bron i 1½ timme och bara njutit av vårsolen! Herregud va länge, det kändes som att jag kanske suttit i 30 minuter. Tror faktiskt att jag somnade till när jag låg där för jag ryckte till av att jag gjorde nåt sånt där konstigt ljud som man kan göra när man sovertihi


Pappa kom strax efter 14 och han och jag åkte till Toyota för att fixa fläktrem. Jag var till Micro i helgen och skulle köpa en fläktrem men de hade ingen. Toyota hade inte heller någon och skulle i så fall få hem på onsdag. Pappa och jag styrde kosan till Mekonomen och där hade de minsan den fläktrem jag så oändligt behövde, yippiee!

Vi åkte hem till Västanbyn och pappa och mamma åt en smörgås och drack kaffe ute på bron. Sen åkte pappa och jag hem till mig och han satte dit fläktremmen och nu ska bilen funka finemang igen.
Får hoppas att den håller sig någorlunda hel nu ett tag framöverhaha

Jag har precis avnjutit en tallrik potatis med fiskgratäng och morötter, alldeles för mig själv. Hjalle är och bowlar med alla på Drivhuset och sen skulle de ha husmöte och Hjalle skulle sitta kvar med sin skattedeklaration. Jag ska hämta honom senare när han ringer. Jag har fixat och donat med lite papper här hemma, satt in lösa papaper i pärmar och gjort lite ordning och reda. Så mycket lättare att pyssla och dona när man är ensam hemma. Man blir så rastlös av att bara sitta då och jag blir iaf på pyssel och dona-humör. När Hjalle är hemma blir det inte lika mycket sånt av för om han ligger framför teven eller datorn så smittar det av sig och jag blir också för det mesta liggandes utan att göra så mycket nyttahihi
Därför är det så skönt att få vara själv emellanåt tycker jag =).  Nu ska jag nog iaf ligga lite framför teven en stund.

Idag har verkligen varit en underbar dag! Underbart är gott!

Jag känner våren närma sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback