bäbismys

Idag är det fredag och min enda lediga dag den här veckan. Jag ska åka och hälsa på Johanna och familjen samt få en första titt av den lilla bäbisjäntan som kom till världen för några dagar sedan. Ska bli så mysigt å gosa lite =). Har varit och köpt lite presenter. Kläder till lilla Nickolina som hon ska heta och en film och ett pussel till stolte storebror Jordan =).

I veckan har vi fått ett nytt schema som ska starta efter nyår eftersom det tillkommit en ny lag som säger att man måste ha en 11-timmars dygnsvila och ett dygnsbryt som ställer till det för oss så vi får det mkt sämre schemamäsigt... Schemat vi fick i hand i veckan var verkligen skitkasst, det tyckte alla... Jag får till exempel knappt jobba nånting alls med Johanna, hon och jag som jobbat ihop oss så bra och blivit bra vänner, vi måste få jobba ihop!! Några stycken av personalen ska sätta sig ner och försöka komma fram med ett nytt schema som gynnar oss lite bättre, hoppas bara att de lyckas med det och att det går igenom i TimeCare. Håller tummarna för fullt för det där schemat vill jag verkligen inte gå efter, kommer bli riktigt trist på jobbet då har jag en känsla av... Men, men, lagarna måste man följa och blir det så så blir det så och man får bita ihop.

Sitter och poppar en blandcd jag fick låna av Johanna, en riktig discodängare med superbra låtar, kul att vi diggar samma musik! Jag poppar för fullt och hoppas att tanterna runtomkring mig inte störs...hihi!

Nä, nu borde jag göra mig iordning, ska åka hem till kusin Johanna vid 10:30


Kommentarer
Postat av: annica

Va tråkigt att det blivit sånt dåligt schema..=(..vad är det för förändringar på det då...?Visst skulle du oxå jobba i helgen..?själv börjar jag kl 14 idag...ska jobba hela helgen!!Hoppas det löser sig med schema...

2006-11-17 @ 10:10:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback