What to do?

Idag är det måndag och jag är ledig idag och imorgon efter helgens arbete. Helgen gick väldigt bra och vi bakade lite kakor tillsammans med en av den boende, en kille som var sugen att baka den här gången faktiskt *ler*. Vi bakade kolakakor och de blev supergoda. Annars har helgen varit väldigt lugn. I lördags tog vi en 1 timmes promenad nästan och det var skönt. Jobbade 13:30-21:30 i lördags och söndagen jobbade jag 7:00-16:00.

På helgerna jobbar man bara 2 och 2, men eftersom vi är 1 "för mkt" på arbetsplatsen, vilket är jag, så när jag jobbar helgen jobbar jag med 2 andra så vi blir alltså 3. Man har inte så jättemkt tid till att gå utanför husets väggar under helgerna faktiskt. Det ska vara nån kortare promenad då bara eftersom vi är 3 och alla andra bara är 2 st under helgerna. Därför går den mesta tiden åt till att ta upp de boende på morgonen, städa, tvätta, fixa fram frukost och ge mediciner, diska och plocka undan och så går ruljansen ända tills kvällen. Mat som ska fram och så vidare. Men vi har haft lite slötid också. Kollat lite på teve, lyssnat på musik och spelat spel, promenerat, bakat kakor och lite sånt! Helgerna är rätt sköna att jobba tycker jag.

I fredags var jag och hälsade på Johanna, Samuel, Jordan och lilla Nickolina. Och den nyfödda lilljäntan var såå sööööt, fick till och med hålla i henne en del *ler*. Jordan var så stolt så och blev glad för presenterna han fick av mig (tecknad film och ett pussel). Pusslet byggde vi om och om igen och det var visst skoj! Kläderna jag köpte till Nickolina verkade också uppskattas, va kul att det blev så bra! Hon var pytteliten verkligen.

Men idag är det måndag och jag har inte fått ett skit rent ut sagt gjort än så länge. Har bara suttit framför datorn mestadels av dagen och snurrat omkring på internet. Funderar starkt på att gå ut och ta en promenad och få lite frisk luft i mig innan den här dagen har gått till ända... Ta med mig mini "walkman-mobil" och lyssna på lite bra musik samtidigt =). Synd bara att alla andra ska jobba när man själv är ledig... Så svårt att hitta på nåt då. Jag kan ju lixom inte bara gå omkring och städa jämt jag är ledig heller, inte vill jag glo på teven heller...haha!

Näpp, måste sätta fart nu , kan ju inte sitta här och låta dagen gå mig förbi *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback