Helg

Idag är det söndag, härliga söndag med inga måsten =). Igår var jag mest hemma under dagen för jag hade tvättid mellan 11.30-16:00. Hjalle åkte och tränade innebandy från ca 14:00-15:00 och vid 15:30 hämtade jag upp tvätten och sen åkte jag till Köpis. Köpte ett gulddiadem, en stickad V-ringad tröja som var rosa och brunranding samt en lite större plånbok som var superfin. Men den egentliga anledningen till varför jag tog mig till Köpis var för att köpa godis inför kvällen. Hjalle och jag skulle nämligen åka hem till Jenny och Anders och kolla på film och ha myskväll!

Vi åkte hem till dem till ca 19:00 då vi stått ett tag på Videohallen och tillsist valt ut en film. Blev en komedi, "Datemovie". Hos Jenny bunkrades det upp med läsk, chips, ostkrokar, glass med ananas eller fruktcoktail eller persikobitar, mums!! Åsså hade ju Hjalle och jag smågodis också så det fanns väl egentligen allt på hela "gotta-skalan" hos dem =).

Filmen var sådär, den hade sina ljusglimtar men vi hade en trevlig och rolig kväll. Hjalle och jag åkte hem vid strax före 23:00 nån gång. När vi kom hem slängde vi oss i soffan och kollade lite på teve men vi gick och la oss efter en stund.

Jag har vaknat för bara ca 25 minuter sen och dagen idag vet jag inte så mycket om än. Mer än att Hjalles syrra och Saman välkomnade oss hem till dem nästa helg så nu är det spikat att vi åker till Sthlm nästa helg. Det ska bli väldigt mysigt och skoj! Och Jenny och jag pratade om loppisar igår och jag börjar bli sugen att "loppa" lite igen, det har inte funnits något sug efter det under hela sommaren men nu känner jag det igen! Så det blir nog Falun nån lördag här framöver!

Eventuellt ska Hjalle och jag hem till Niklas idag, får se hur det blir med det, inget spikat än tror jag.

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och kolla lite på söndagsteven innan jag sätter fart på dagen, det är ju trots allt söndag och då kan man ta det lite lugnt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback