Snart ledigt!

Idag är det onsdag och imorgon jobbar jag sista dagen inför min 4-dagars ledighet, fasen va skönt! Idag var vi på fortbildning på jobbet mellan 13:00-17:00. Rätt drygt å bara sitta å lyssna men det gick väl an. Två föreläsare var det och den andra var mer intressant att lyssna på. Det var en barnläkare och en psykolog som pratade om Adhd, Damp, Aspergers och en massa andra olika definitioner. Det hela handlade om neruropsykiatriska sjukdomar och hur de ter sig, vad vi som kan tänkas jobba med sådana människor bör tänka på och arbeta för och en hel del nyttigt.  Klockan blev tillsist 17:00 och jag skulle skjutsa hem Johanna. Men först stannade vi till på Gallerian i stan där B-Young hade utförsäljning. Jag köpte ett linne för 20:- och sen blev klockan ca 17:35 och jag skjutsade hem Johanna och åkte in till Gävle och hämtade upp Hjalle då han hade varit och gymmat. Vi åkte hem och jag gick ner på affären och handlade för vi skulle göra tacos. Vi har precis avnjutit tacosen i vardagsumssoffan och nu är det bara mysa av resten av kvällen *let*

Igår tisdag var jag gryyyymt trött... Hade jobbat kväll på måndagen och då kom jag hem 22:00. Kollade på Prison Break och somnade 23:30. Tisdagen var jag trött hela dagen och Hjalle hade bilen så han hämtade mig när jag slutade 16:00. När vi kom hem la jag mig på soffan ca 16:30, hade huvudvärk och ville ha det tyst omkring mig. Somnade på en gång och vaknade 2 timmar senare, kl 18:30. Då var jag såå trött fortfarande och ville inget hellre än att somna in för natten. Men jag var hungrig men det fanns inga som helst tankar eller planer på att laga mat så jag bredde mig några hårdbrödmackor och borstade tänderna och gjorde mig klar för natten. Gjorde en sista koll på datorn men klockan 20:30 gick jag faktiskt till sängen och bäddade ner mig... Somnade inte med detsamma men ändå runt 21:00 eller strax därefter. Sov till 05:30 då väckarklockan ringde imorse och det var dags för ytterligare en arbetsdag-idag onsdag. Sov alltså gott hela eftermidagen och kvällen igår och idag känner jag mig faktiskt inte alls lika trött =)

Igår på jobbet var jag iväg till affären med en som jag är kontaktperson till. Han fick handlade lite nödvändigheter till lägenheten samt lite mat och snus och grejer. Sen redovisade jag alla pengar i hans pärm och lade tillbaka kvitton och resterande pengar. Jag såg även till att en annan kille jag är kontaktperson (KP) till följde med ner till tvättstugan och tvättade sina kläder. Sen hade jag fullt sjå med massa mer tvätt i andra maskiner från andra boenden. Det spelades lite Yatzy och poker och dagen flöt på bra.

Imorgon är det torsdag och jag och Johanna ska åka in till Valbo och shoppa lite kläder med en av de boende, han behövde visst lite nyheter i sin garderob, ska bli skoj! Vi tänkte åka till Köpis och kika lite och få se sen om han vill åka någon annanstans sen.

Men nu ska jag nog krypa ner i något mer bekvämt och gömma mig under filten i soffan och bara ha det mysigt innan det är dags att sova...

Imorgon är sista dagen, sen är det långledigt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback