En andra chans

Jag ringde chefen i torsdags, han som intervjuade mig angående skötartjänsten på boendet för psykiskt sjuka i Björksätra. Tyvärr hade han inga roliga nyheter angående just de 3 tjänsterna som jag sökte. De hade gått till 3 andra som redan jobbade inom psykiatrin på ett eller annat vis, typiskt att man ska falla pga av att man inte har någon erfarenhet!!! Hur ska man nånsin få det om man inte får en chans att komma in och jobba?! Rimmar konstigt det där tycker jag...

Men både han (Lars) och en annan chef (Göran) tyckte väldigt bra om mig sa de och hade fått ett fint intryck av mig och tyckte att jag gjorde en väldigt bra intervju, det värmde! Jag var visst bra på nåt vis så att de tyckte att de ville få in mig inom psykiatrin på ett eller annat vis, de skulle inte bara "slänga bort mig" typ! Verkligen jättehärligt att få så fina ord sagda till sig av sådana människor. De tror visst på en ändå fastän jag saknar just erfarenheten. Men de var villiga att ge mig nån slags chans att få in en fot och Lars sa att han skulle ringa mig lite senare då han hade klarare besked att ge mig. Jag blev lite ledsen att jag inte fått nån av tjänsterna för jag ville verkligen jobba där, det kändes så bra och så rätt.. Jag till och med grät en liten skvätt, så hårt trodde jag inte att jag skulle ta det, men tydligen... Jag ville ju så gärna...

Men så igår fredag då jag var på jobbet ringde Lars. Han ville erbjuda mig jobb på gruppboendet i Björksätra hela nästa vecka för att "testa" mig och att jag fick testa på yrket. Herregud vad jag blev paff!! Han hade absolut  inte behövt göra något sådant för mig, men att han tar sig den tiden och anstränger sig för att få in mig värmer!  Tänka sig att högste hönset inom verksamheten ser till att jag får komma in och jobba bara sådär ändå utan tjänst och allt. Jag känner mig faktiskt rätt stolt ändå och det känns skönt *ler*. Stolt över att jag är omtyckt och att människor tror på mig och mitt sätt, det höjer självkänslan!!

Alldeles för en liten stund sen ringde en tjej från "poolen" och skrev in mig i "jobb-listan" eller nåt sånt. Man måste göra det innan man får jobba, så man är försäkrad och sånt viktigt. Tider fick jag också och så här ser min spännande nästa vecka ut:

Mån - intro 13:00-21:30
Tis - intro   7:00-16:30
Ons - arb.  13:00-21:30
Tor - arb    7:00-16:30
Fre - arb    7:00-16:30

En andra chans, jag tackade honom otroligt mycket för att de ger mig en chans att få prova på mitt nuvarande mål i karriären; att äntligen få testa på att jobba med det jag utbildat mig till och verkligen känner att jag längtar efter! Nu når jag äntligen mitt mål, det jag strävat efter så länge, nu har jag nått dit!!! Tack så mycket för att ni tror på mig!!!

Ni gör mig stolt, nu ska jag gå och göra alla andra stolta och se till att de vill ha mig kvar där! Hoppas jag trivs och att jag känner att det är där jag vill stanna. Så får jag se efter veckans slut vad det kan tänkas leda till. Men först ett steg i taget, bit för bit *ler*.

Jag ska fråga så mycket jag hinner med, ska suga åt mig som en svamp av all information som ges och av alla intryck jag får, jag ska värdesätta varje minut jag spenderar där och all värdefull tid som jag får spendera med dessa människor, jag känner på mig att jag kommer att lära mig otroligtt mycket och växa som person.

Det här känns stort ska ni veta!!!

Stolt

Min andra chans
Jag ska ta vara på den

Kommentarer
Postat av: Tina

Men åhh vad roligt för dig!!!!
Låter verkligen som att dem gillade dig mycket eftersom dem ansträngde sig så för att låta dig få in en fot. Man ska ha flyt ibland å. Det är du värd!!!!

Postat av: anki.

det låter ju toppen det där med jobbet, hoppas det blir ditt efter intro-veckan när du så gärna vill ha det. Det är ju en toppenchans!!!! Lycka till!! Till oss andra har de inte ens tackat för ansökan....

2006-09-17 @ 20:29:51
URL: http://ankibjork.blogg.se
Postat av: Anna

Tack så mkt för erat varma "pepp" till mig!! Ja det är verkligen en riktigt chans jag får nu, jag måste ju visat mina bästa sidor på intervjun iaf *ler*. Dålig stil att de inte har hört av sig ens med ett "tack för ansökan", det tycker jag är så himla lååågt!!

2006-09-17 @ 21:22:48
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback