Tårtdags

På fredag fyller Hjalle år, 26 den här gången =). Idag stannade jag till en kortis på Köpis efter jobbet, skulle kika lite på present och jag hittade en som jag tror kommer bli bra.  Ska iväg till Gävle och strosa lite på fredag också och kika lite mer, slutar tidigt då.

Själv sitter jag och snurrar runt på Tradera och budar på en massa kläder! Hitills har jag lyckats få hem 3 kjolar och ett par skor, sitter nu och väntar på att få hem en svart kavaj! Lite småkul det här med tradera. Som att shoppa utan att behöva gå till affären alla ggr, rätt bekvämt. Även fast det här med storlekar är rätt svårt, men det mesta har passat någorlunda, man får göra små ändringar så blir det tipptopp! Kul är det iaf och jag kan sitta en timme på kvällen och bara klicka mig runt på allt som säljs!

Dagis idag har gått bra. Men det har varit en rätt grå och tröttsam dag. Jag vet inte vad det har varit med mig men jag har gått och gäspat och åter gäspat hela dagen, skitdrygt...

Gjorde ingenting särskilt när vi kom hem. Hjalle kirrade lite mat och så kollade vi på en film jag lånat hem från jobbet. Den hette "Guy X" och skulle vara en komedi men det var det sista jag skulle kalla den. Knepig film och sååå långtråkig, den hade ingen poäng liksom. Dryg film.....

I förrgår  kollade vi på en annan film som jag verkligen gillade! Den hette "Running scared" och var en riktigt skum film, oväntade grejer hände och det var ball action och filmning. Den gillades och rekomenderas om man gillar lite "skruvade" filmer.!

Nu ska jag gå och kolla lite på teven innna jag ska krypa ner i sängen. Börjar inte förrens 09:00 img, skönt med lite sovmorgon.

Jag har heller inte hört något från chefen på gruppboendet än. Det var ju en tjänst där som de höll på att disskutera kring och skulle de få till tjänsten som de ville så ville de erbjuda mig att få gå på den vakanta tjänsten i så fall. Det var deras mening med min "prova-på-vecka".  Få se när de ringer och vad de har att säga. Facket skulle säga sitt och de kanske inte alls går med på att "flytta" tjänsten och då kanske det inte blir nåt för min del mer än att hoppa in och vikariera då det behövs och då jag kan. Men det skulle sannerligen vara roligt att få en tjänst och gå på schema. Vi får vänta och se.

Födelsedagskalas och tårtdags på fredag och lördag, ännu en anledning att frossa i godsaker *ler*

Hopp i säng nu alla, klockan är nu kväller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback