Annandag påsk

Ok. Påskhelgen nästan över och jag har tjänat lite extra pengar på storhelgen, kommer sitta fint! Helgen har gått super att jobba och vi har haft det riktigt trevligt och ätit god påskmat och lite godis också förstås =)

Igår efter jobbet åkte jag till Jenny och hon följde md mig på en ca 50 minuters promenad eftersom jag hade friskvårdstimmen innan jag egentligen slutade. Efter den uppfriskande promenaden åkte jag till kontoret och hämtade Hjalle. Sen åkte vi hem och jag var rätt trött och ville vila ett slag. Pratades vid med Niklas och bestämde att vi skulle åka dit och snacka lite om hans Thailandäventyr och spela Nintendo Wii och glo på nån film och bara ha skoj!

Innan vi åkte till Niklas stannade vi till på Mc Donalds och köpte en varsin burgare och sen åkte vi hem till mamma och pappa och sällskapade lite. De har under påsk varit på husbilstripp och det lät som att det haft det väldigt trevligt. Nu satt de båda hemma i vardagsrummet framför öppna spisen där en brasa brann och värmde så skönt. Verkligen mysigt!

Hjalle och jag stannade till strax före 19:00 då vi åkte mot Niklas. Vi spelade Nintendo Wii där man använder kroppen i allt man gör för att spelet ska bli så realistiskt som möjligt. Vi spelade tex bowling och då håller man i en dosa i handen och gör precis som om man skulle bowla på riktigt, alltså går framåt och slänger iväg klotet! Vi spelade också baseball och det var huuur kul som helst och roligt när man använder kroppen i allt, verkligen rolig känsla att kunna stå i vardagsrummet och bowla....haha!


Vi kollade på bilder från Thailand och pratade en massa och knäpte på en film vid 23-tiden. Hjalle och jag blev kvar till 00:45 då vi var rätt trötta och åkte då hem till kära Valbo.

Idag är det Annandagen och jag har slappat på rätt bra faktiskt. Och det behövs med tanke på att jag jobbat 5 dagar och bara är ledig en dag (idag) och sen blir det iväg å jobba igen! Men jag har åtminstone tvättat och har rätt nyligen hämtat upp tvätten. Nu ska jag bara fortsätta ligga i soffan och småslumra lite =). Hjalle är och spelar fotboll och dyker väl upp om en timme eller så. I förrggår på Påskaftonen när jag kom hem från jobbet på kvällen så hade Hjalle varit så gullig och köpt ett jättesmarrigt påskägg till mig, tack kära du!

Glad Fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback