April

Åh vad jag nuter av mina lediga dagar! Det har hunnit bli april och är idag den 2:a av det slaget.

I fredags efter jobbet åkte jag raka vägen hem till mamma och pappa och tvättade bilen. Först sprutade jag bilen med avfettning och sköljde av. Sen var det dags för ett medel mot asfalt och tjära och sen sköljdes det bort. Efter det kunde jag gå på med svampen och tvätta bilen. Tur jag hade Anders till min hjälp som kom med bra tips och tack för alla bra medel!! Min bil blev superfin efter att jag slitit så hårt att svetten rann där jag nästan låg på alla fyra för att komma åt längst där nere på bilen..hehe!

Det har varit soligt väder hela helgen men idag måndag har de lovat kallare. Men det gör inte så mycket för solen skiner iaf och det är fint väder! Hjalle var på företagargalan "Eldklotet" i Gasklockorna i Gävle under fredagskvällen så jag spenderade min fredag hemma hos mamma och pappa till ca 20:00. Mamma var barnvakt åt Anton, Christoffer så jag fick träffas och umgås med dem under fredagen vilket var skoj!

När jag kom hem på fredagskvällen åt jag lite godis som jag köpt med mig och tittade på teven men somnade rätt snabbt, vid strax före 22-tiden tror jag. Vaknade igen 00:10 och Hjalle ringde ca 00:30 och bad mig komma och hämta honom vid 01:00 vilket jag gjorde. Han hade haft det trevligt och bra men underhållningen hade inte varit lika bra som förra året. Hjalle hade iaf delat ut priset till årets unga företagare och det hade gått bra. När vi kom hem ramlade vi i säng rätt fort och sov gott tills lördagmorgonen kom.

I lördags var vi först iväg en liten sväng till Owe Jansson och sen skjutsade jag in Hjalle till Sjösse till ca 13:30-tiden. Efter det åkte jag hem till mamma för hon skulle färga mitt hår. När jag kom dit hade de varit på affären och köpt lite godis. Hugo hade också kommit hem till mamma och pojkarna så nu var hela broderskaran där, gullungar!

Vi var ute och lekte ett tag och det gungades, hoppades på stora studsmattan, sköts med luftpistol och annat skoj! Men strax före 17-tiden gick vi in och mamma kladdade lite färg i mitt hår som skulle sitta till ca 17:30. Mamma gjorde våfflor som vi mumsade på sen, hur gott som helst och nu fick jag igen för den missade våffeldagen *ler*

Jag stannade till strax före 20-tiden då mamma hade kommit tillbaka hem efter att ha skjutsat hem ungarna. Jag åkte hem till mig en kort sväng och sen till Gävle för att hämta upp Hjalle hos Sjösse 20:30. Hjalle och jag hade bokat biljetter till smygpremiären på filmen "300" som handlar om spartanernas hjältemodiga kamp mot Xerxes och hela hans stora persiska arme som Spartanerna inte hade en chans mot. Men de valde att gå krigets väg ändå för de var Spartanska män som inte kände rädsla och ställde upp för stolthet och mod, för de var trots allt Spartaner!

Jag gillade filmen även fast handlingen kanske var lite den samma, krig och åter krig men gillar man som jag blodig action så är den ett måste! Bra musik till fightingscenerna och så hade de matat in coola djur och några freaks i showen! För mig var filmen precis vad jag förväntat mig! Den började 20:45 och slutade 2 timmar senare och Hjalle och jag åkte hem igen. Jag tror inte att vi stannade uppe så länge utan gick och la oss rätt snart.

Igår var det söndag och åter en solig dag. Hjalle och jag åt frukost och jag skjutsade in Hjalle till Sjöse vid 12:00 och därefter åkte jag hem och sällskapade mamma. Pappa jobbade 12-timmars den här helgen. Vi var till Jysk där jag köpte fina mörkbruna förvaringskorgar i olika storlekar och sen åkte vi hem igen efter att vi stannat till på Sibylla och köpt med oss ett Sibylla Meal, 2 grillade korvar med mos. Det var gott! Hemma har vi sen suttit i varsin skön solstol nere vid garaget och solat i lä, det var riktigt skönt när solen helt kom ut ur molndiset.

Jag stannde kvar hos mamma till 17:00 då jag åkte in till Gävle och hämtade Hjalle på kontoret. Sen åkte vi hem till hans pappa och bjöd honom på mat, en pizza! Vi satt där ett tag och umgicks men sen åkte vi hemåt. Igårkväll kollade vi igenom 4 avsnitt av serien "Prison Break" och alltid lika spännande!! Vi gick och la oss vid 23:30 igår.

Idag är det alltså ny vecka och måndag. Hjalle jobbar och jag ska få besök av Johanna och Nikolina vid 11-tiden. Jag ska också hinna med att tvätta runt 11 och sen på eftermiddagen ska jag åka hem till pappa så ska han få byta bromsbelägg åt mig, vi var och köpte sånna på Mekonomen i fredags.

Så ser min dag ut idag!

Först ska jag nu få i mig frukost, klä på mig och försöka hinna med en sväng med dammsugaren också innan besöket kommer...hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback