Flugit sin kos

Idag är det fredagen den 13:e och Hjalle har för ca 4 timmar lyft från Arlanda och är nu på väg mot Kina. Spännande! Jag blir nu ensammen i 10 dagar då Hjalle kommer hem igen den måndagen den 23:e april.

Igår var jag och Johanna och bowlade med 2 st boende. Vi hade görkul!

Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Imorse skjutsade jag in Hjalle till tågstationen till 7:00 och vi pussade varandra hejdå. Sen åkte jag vidare mot jobbet och kom dit till strax efter 7:30 imorse. Har inte hänt nåt speciellt idag på jobbet egentligen, det har varit väldigt lugnt. Slutade 13.30 idag eftersom jag hade friskvårdstimme.

Jag åkte till Johanna till ca 14:50 och grattade henne eftersom hon fyller år imorgon men inte är hemma då. Fick lite småplockspresenter och vi mumsade en negerboll. Hann inte stanna mer än ca 30 minuter eftersom hon skulle iväg. Jag och Tina hade bestämt att vi skulle träffas idag så jag åkte till henne till 15:30 och var kvar till 17:30. Hon berättade om Thailandsresan och vi kollade på en massa kort.

Sa sen tack och hej för mig och åkte till American Take Away och hämtade upp en medium Hawaii och åkte sen vidare hem till mamma. Vi mumsade glatt i oss den där feta pizzan. Stannade kvar hos mamma och pappa till ca 19:00 då jag åkte vidare hemåt Valbo. Stannade först till hos Hjalles mamma och pappa och lämnade en väska till dem. De ska nämligen åka till fjällena på söndag och blir borta tills på torsdag.

Nu är jag hemma och har redan hoppat ner i pyjamasen. Har ätit Marabou mjölkchoklad som jag längtat efter i några dagar nu. Ikväll ska jag bara ha det bra framför teven i soffan och ska poppa musik och läsa lite Aftonbladet.

Nu blir jag som sagt "singel" här hemma i 10 dagar. Imorgon ska jag vara hemma hos mamma och pappa och sola och ha det bra eftersom det ska bli kanonväder hela helgen. Idag var det 20 grader kl 18:30 och under dagen har det varit väldigt varmt. Men jag har inte hunnit med att vara ute så mkt idag eftersom jag mest har flackat omkring och hälsat på mina kära vänner! På tisdag ska umgås med min kära vän och kusin Niklas, vi ska snacka skit, lira Nintendo Wii och glo på en film =). Sen ska jag förhoppningsvis hälsa på Anki nån dag också. Och Tina, du kanske skulle vilja ta en köpissväng med mig nån dag ;)

Har egentligen en massa saker att göra här hemma. Som att diska, städa, plocka undan massa kläder och annat som ligger och ser stökigt ut. Men jag känner verkligen inte för det ikväll så jag ska bara blunda för allting och hålla mig så mkt som möjligt i vardagsrummt där det är rätt okej =)

Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja jag vill gärna ta en Köpis-sväng med dig!!! Vi får bestämma en dag som passar oss båda bra.. :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback