Långfredagen

Börjar kl 15:00 idag. Imorse 10:07 passade jag på att ta mig en joggingrunda, hejja Anna!!! Men jag hade massa träningsvärk sen förra omgången så jag kände mig tung som bly! Men runt tog jag mig och nu är jag nyduschad och har också hunnit med mina 60 sit-ups som det blev idag!

En bra början på dagen måste jag tycka. Solen sken när jag var ute men nu har molnen letat sig fram och skymt den. Ska göra mig iordning här nu och sen skjutsa in Hjalle till en kompis. Sen måste jag ha lite lunch i magen och sen är det väl nästan tid för arbetet. Mamma och pappa ska åka iväg på en liten påskutflykt med husbilen idag, ska bli så mysigt så för dem!

I onsdags lottade vi om semester på personalmötet. Jag hade önskat sen semester som de flesta andra och helt otroligt nog fanns turen vid min sidan den här gången och jag fick min sena semester och kan åka på husbilssemester med mamma och Jenny i sommar!! Semesterlottningen är nog det bästa som hänt den här veckan! Plus att vi kommer att gå på det nya schemat den 7:e maj, det schema som några ur personalen jobbet fram för oss. Det innebär att vi får ytterligare 2 dagar ledigt på vårat 6-veckors schema samt en kortdag till 14:00, toppen!

Få se nu hur länge jag och J blir kvar. Eftersom 31:a mars har gått förbi så förlängs vårat vikariat automatiskt med 1 månad i taget så nu är vi åtminstone kvar april månad ut. Har vi inte hört nåt i slutet av april förlängs vikariatet ytterligare 1 månad. Håller tummarna för fullt!!

Nu måste jag göra mig klar här.

Ha en härlig långfredag!

Och Tina;  välkommen hem!!!

Kommentarer
Postat av: Tina

Tackar så mycket!!
Vad härligt att du fick semestern som du ville iaf.. :D
Vad du har blivit duktig och börja motionera då. Jag måste sätta lite fart jag också, för snart börjar väl folk fråga mig om jag är gravid fast jag inte är det.. Hihi!!!

Postat av: anki.

Åh va roligt att du fick semester som du vill!!! Bara att hålla tummarna att det blir fortsatt förlängt !!!

2007-04-06 @ 13:34:34
URL: http://ankibjork.blogg.se
Postat av: Anna

Tina//
Ja jag slapp all jäkla nervositet och ovisshet när semestern blev klar och det blev ju precis som jag ville så nu är allt frid och fröjd när jag vet att sommaren kommer bli toppen!!

Jo jag måste väl försöka motionera lite jag med, det kommer ju bara gå lättare och lättare. Nu är man ju tung som bly när man springer eller rättare sagt klampar omkring =)

Anki//
Jaa semestern löste sig på absolut bästa sätt, så himla lättad när jag vet att sommaren kommer bli precis som jag vill =). Yepps, vi får verkligen hålla tummarna för jobbet nu, tack!

2007-04-06 @ 14:30:29
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback