MSN

Ååh va jag uppskattar MSN extra speciellt nu när jag är alldeles ensam här hemma om kvällarna. Hjalle i Kina å ingen hemma med mig.... I helgen har jag suttit å babblat med mina kära vänner och även Hjalle via MSN och det är så bra! Har precis pratat med Hjalle och han verkar ha det bra. De hade varit på Mässan idag, huvudskälet till att de åkte ner. Sen hade de shoppat och Hjalle hade hittat en hel del, så roligt för han! Vädret var varmt och fuktigt och hotellet de bodde på var bra. Flygresan hade gått bra men varit lång och dryg, 15 timmar...phu!!

Nu var klockan runt midnatt i Kina där han var och här är klockan snart 18:30. Men vad jag tyckte var konstigt var att han igår sa att klockan också var runt midnatt eller 23:00 men då var klockan här hemma bara 15:00 så jag vet inte hur jag ska tolka tidsskillnaden =). Inatt vid 02:00 pratade jag med Hjalle och då hade han ätit frukost och skulle göra sig klar för dagen.

I helgen har jag varit hemma hos mamma och pappa och njutit av det fina "sommar"-vädret! Igår var det premiärgrillning hos mamma och pappa och Jenny och Anders var också där. Det var sååå gott och vi hade en riktigt trevlig dag. Jag var där från ca 11:00-18:00. Och sen hemma tills jag lade mig i soffan och slumrade sent in på natten så satt jag vid datorn och snackade på MSN.

Idag är det söndag och jag åkte hem till mamma och pappa även idag och har varit där mellan 11:00-ca 17:00. Idag har det varit sommarväder och runt 28-30 grader i solen! Jag har solat en hel del och fått lite färg faktiskt. Solade i korta sommarshorts och vek upp linnet så magen också fick sin första sommarsol *ler*
Vädret idag var varmare än igår, igår blåste det lite men idag har det varit lugnt med blåsten och alldeles klarblå, molnfri himmel, underbart!!!!

I helgen har jag sovit på soffan och somnat framför teven. Känns mkt lättare att somna där, jag känner mig inte lika ensam där som när jag går och lägger mig själv i våran stora säng och ser att Hjalles sida är utan Hjalle...

Imorgon är det jobbet som kallar igen och jag jobbar mån-fre. Har en hel del kul som händer i veckan så den ser jag fram emot!

Skriver mitt veckoschema som vanligt efter det här inlägget.

Passa på å njut av försmaken av sommar!!!

Hurra för MSN


Grillning i lördags


Sola i varma grader!! Shortsen åkte på för första gången å linnet rullades upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback