Nu jävlar!

Då har jag varit lite duktigare idag än vad jag har varit de senaste dagarna. Hjalle och jag var ute och sprang en runda på 20-25 minuter och det kändes riktigt, riktigt bra och skönt var det! Flåset kom och illröd i ansiktet som jag alltid blir när jag tar i. Har i ca 2 veckors tid även kört sit-ups åtminstone 1 sväng om dagen. Runt 50-70 st och det känns också bra för min kropp. Kör armhävningar också. Armhävningarna och sit-upsen kör jag minst en gång om dagen, ibland fler omgångar. Joggningen har jag tänkt att jag ska köra varannan dag till att börja med. Nu känner jag att jag vil komma igång! Helst av allt skulle jag vilja ha ett eget gym och Hjalle som personlig tränare som ser till att jag gör rätt och som pushar på och kör slut på mig. Behöver nån som "kör med mig" för sånt bli jag peppad av. Så trist att träna själv, behöver nån som sätter upp lite mål! Hjalle har visat lite olika varianter av träning med hantel idag och han är riktigt duktig. Till huset vi förhoppningsvis bor i i framtiden vill jag att vi har ett gym i källaren så vi kan träna tillsammans för det skulle jag verkligen vilja.

Hjalle har fått förfrågningar om samarbete med internetsidan "Lunarstorm", ett comunity där främs unga människor träffas och pratar. Han skulle träffa dem i Sthlm innan han åker vidare mot Kina nästa fredag den 13:e april. Datumet båder inte gott för varken samarbetet eller för resan så jag hoppas verkligen inte att fredagen den 13:e medför något illa för Hjalles del! Håller tummarna för att ett samarbete blir av mellan dem, det skulle verkligen vara roligt för Hjalle.

Idag har jag inte gjort nånting faktiskt. Bara slappat hemma och inte gått utanför lägenheten alls förren när Hjalle kom hem. Då åkte vi ner på Köpis och Hjalle käkade buffén. Sen kollade vi lite på nya cyklar men åkte hem rätt snart.  Sen var vi ute och sprang nånstans mellan 19.00-19.30. Hoppas jag nu har disciplin att fortsätta med det. Men det tror jag för det blir mycket lättare att ta sig ut och springa när vädret nu blir mildare och inte är sådär superkallt.

Nu jävlar!

Ska hoppa in i duschen och sen kolla lite fotboll med Hjalle tror jag.

Kommentarer
Postat av: Tina

Tack så hemskt mycket för presenten som låg och vänta så gulligt därhemma.. *glad*

Och ett stort tack för att du passat våra blommor så bra!!

Postat av: Anna

Tina//
Åå det va så lite så, roligt att kunna glädja dej =)

2007-04-06 @ 13:01:50
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback