Gott Å Blandat

Igår var jag och Hjalle och spelade minigolf vid 15.30-tiden. Blev en vända på Brynäs. Gick bra då jag upptäckte att jag spelar bättre med klubba utan gummi så nu kommer det bara gå bättre å bättre! Kanske jag tom har chans att vinna över Hjalle nån gång, om jag övar riktigt mycket...haha! Efter minigolfrundan avslutade vi med en varsin glass. Åkte sen hem och vi var såå trötta. Först slumrade Hjalle en stund i soffan medan jag tittade på teve och sen var det min tur att slumra lite. När jag sen vaknade stod Hjalle i köket och lagade mat.

När vi sen hade piggnat på oss litegrann båda två bestämde vi oss för att åka ut till Mackmyra och slå lite bollar på ranchen. Men de hade stängt så Hjalle l yckades inte få några bollar. Vi åkte vidare till ranchen vid Högskolan men där var det också stängt. Då gav vi upp de planerna och åkte istället och hyrde lite filmer. Hyrde 3 st/3 dygn. Talladega Nights, Little Man och Crank. Såg Talladega Nights igår och ikväll blir det väl nån av de andra.


Imorgon är det lördag och det ska tydligen bli fint väder hela helgen. Hjalle och jag ska åka till Marma imorgon och hyra en liten motorbåt och puttra runt lite, låter så mysigt! Vi ska ta med oss picknick och bara ha det skönt. Det kostade 200:- att hyra i 12 timmar inklusive bensin, hur bra pris som helst!

Idag har jag varit in till Gävle med Tina och en snabbsväng på Köpis. Åkte vid 10.30 och kom hem strax före 15.00 Köpte en rosa tröja på Cubus och ett topp, sen vart det inge mer. Lika bra det! Bättre att spara massa pengar istället för att bara handla upp allt =)

Nu funderar jag starkt på att baka lite negerbollar. Hjalle är på golftävling idag och kommer nog inte hem förrens ikväll nångång. Skulle visst va lite käk och sånt efteråt. Hoppas han har det kul!

För övrigt har det gått 2 veckor sen jag tatuerade mig och såhär ser den ut idag:

image376

Kommentarer
Postat av: Ale

Hej!
Jag har några här och några där. Celtic amulette på över arm. två sjärnor vid tros kanten. latinska citat på föterna. sjärna i örat, tribal i svanken, mitt namn mellan skullderbalden och en lite ängel på skuldran som nu ska bort! Ska göra en rygg tavla nu tänkte jag....
Tycker inte ditt hår såg ur tvättat ut, blev oxå sugen på att färga rött. Ska du på Mondaybar kryssningen den 30/8??
=)

Postat av: Ale

Det är en house kryssning...
Den är liten.. lite större än en fema.. Ska sätta ett nytt motiv över.. Jag har ju en speciel tatuerare så jag får bra pris.. Gjorde ängeln när jag var 17.
Ha en trevlig helg. =)

2007-08-04 @ 10:38:47
URL: http://alesssandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback