Sommarpromenad

Idag kom Anki och Ebba förbi vilket var väldigt mysigt! Vi hade bestämt oss för en liten upptäcksfärd här i Valbo :). De kom vid strax efter 11.00 och vi knatade på i skön takt mot Mackmyra Park där vi skulle sätta oss och fika och njuta av vädret i gröngräset. Solen sken och det blev väldigt varmt! Sommarkänsla och jag har 1 veckas semester kvar, skööönt!

Lilla Ebba var sömnig så hon sov sött i vagnen men vaknade så precis när vi kommit in till lilla parken där vi skulle fika! Hon var så pigg och glad och "pratade" till och med när hon tyckte att hon hade något viktigt att säga *ler* . Himla härligt att höra när små barn börjar jollra och upptäcka sin röst.

Men mest var hon nog väldigt nyfiken på allt runtomkring tror jag =). Väldigt roligt att se henne och nästan ännu roligare att sitta bredvid och fnissa åt mamma Anki som var tvungen att ta hand om en rejäl bajshög...hihi! Vi satt där vid fikabordet i parken och babblade och myste och det var alldeles perfekt skönt i halvskuggan där vi satt. Vi blev nog kvar där en bra stund men sen bestämde vi oss för att promenera vidare. Lilla Ebba blev visst trötter igen och somnade på en gång hon hamnad i vagnen, efter en rejäl bit mat vill säga..hehe!


Vi passade på att ta ett stopp på Köpis. Jag köpte ett rosa linne och Anki hittade ett par braller. Jag fick passa på att "vakta" Ebbisen när mamma Anki var i provhytten och fick en försmak av känslan att vara "mamma med barnvagn på köpis"! Måste säga att den känslan inte alls kändes främmande, tyckte riktigt mycket om att strosa där med Ebba i vagnen..hihi! Tack för snabblånet Anki!

När vi kände oss redo på Köpis var det dags att strosa vidare hemåt till mig. Klockan blev närmare 16.00 när vi var hemma i lilla Valbo Centrum igen och det var dags att säga tack och hej! Ebba var en riktig charmör idag, roligt att se henne så alert, nyfiken och reagera på omgivningen. Tack för det trevliga sällskapet idag Ebba och Anki!

Hjalle var kvar hemma (skulle egentligen åkt och spelat golf) så vi tog en funderare på vad vi skulle hitta på med resten av dagen. Först på listan var det mat i magen som skulle fixas. Stekte på några köttbullar och kokade makaroner-stadig och bra rätt när man är superhungrig!

Kl 17.30 åkte Hjalle och jag in till stan, till videostället där vi hyrde film för någon dag sen. Efter det åkte vi vidare hem till Hjalles mamam och pappa där familjens vän Annika var på besök. Hon har ett sommarhus ute i Bönan och blir här 1 vecka nu. Hjalle och jag ska åka och hälsa på henne imorgon efter båtturen hade vi tänkt. Vi åker ut till 10.00 så får vi se hur länge vi blir kvar där på älven. Hjalle och jag slog oss ner och umgicks ett tag och åkte därifrån kl 20.00. Det blev bestämt att vi skulle vara hundvakt åt Annikas lille Musse på torsdagkväll då matte och Hjalles mamma Agneta skulle flanera på Gävles gator och titta in Cityfesten. Ska bli roligt att få va hundvakt för han är såå goo lilla Musse!!

Nu sitter Halle och jag här hemma igen och ska göra kväller framför ett bra program på teven hoppas vi på.

Längtar tills imån då vi ska ut och puttra på vattnet och bara ligga och sola, fika, läsa tidning och ha det bra!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för igår, det var en riktigt bra dag!! hoppas ni har mysigt idag också!! kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback