Ta mig i kragen

Idag jobbade jag kväll tillsammans med Johanna och Gunnel, en riktigt bra kväll! Och skojjig! Jag och Johanna har pratat om att vi ska träna ihop nu till hösten och idag tog vi tag i det hela och kollade i Annonsbladet som hade massvis av träningspass på ett uppslag. Det var bara att välja och vraka! Så nästa vecka tar vi oss i kragen (är det tänkt och planerat) och går på ett gratispass Poweryoga och sen har vi tänkt oss att prova på lite boxercise och pilates och sen får vi se vad vi tycker om det hela. Jag ska inte köpa mig nåt träningskort förrens jag har provat på några pass och se vad jag mest gillar. Ska gå på drop-in pass först är det tänkt. Och sen kolla upp schemat för att se hur jag jobbar och när jag kan gå och träna.

Så nu banne mig är det jag Anna Larsson som ska ta mig i kragen och börja träna!! Men än är jag inte där, än har jag inte tagit mig igenom ett pass. Men jag ser mycket fram emot det, ska bli roligt att få träna ihop med Johanna känner jag! Kanske och förhoppningsvis kommer träningen blir en regelbunden vana, det är vad jag hoppas på iallafall. Kanske ett löfte inför hösten att börja ett helt nytt piggare, gladare liv.

Nu måste jag bara se till att jag tar mig iväg på poweryogan på tisdag, för då är jag iallafall igång!

Kommentarer
Postat av: Tina

*avundsjuk*

Postat av: Sandra

Och du! Det stog även i Annonsbladet att det är handboll för seniorer (89 och uppåt) på fredagar kl 18-19, börjar nästa vecka, tänkte jag börja gå på! Gå gå! :)

2007-08-23 @ 17:51:07
URL: http://sanderstedt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback