Annandagen

Annandagen har trätt in.
Igår åkte jag som jag skrev hem till mamma och pappa vid ca 15-tiden då Hjalle hade åkt till Högbo för att åka skridskor med några kompisar. Pappa låg och slappade i soffan och mamma lirade data-spelet "FarCry" uppe. Jag gick upp och där vid dataskärmen fastnade jag med mamma. Gud va roligt det va å lira lite igen, det va så länge sen. Vi mumsade godis, sköt några gubbar, smög oss fram och hittade dit vi skulle och så vidare =).

Pappa kom upp och kikade lite emellanåt och mamma och jag blev kvar vid datorn ända till 19.00! Shit va tiden går fort när man spelar. Då åkte jag hem till Hjalles föräldrar där Hjalle var. Vi fick lite julmat som blivit över, det var riktigt gott för jag hade inte ätit annat än godis på absolut hela dan, inte så bra kanske =).

Klockan 21.00 hade jag och Hjalle bestämt oss för att vi skulle gå på bio och se sago-äventyrsfilmen "Guldkompassen". Vi åkte in till den tiden och gick på bio gratis eftersom vi hade fått biobiljetter av pappa i julklapp. Det är roligt att få! Filmen höll på i ca 2 timmar och va riktigt bra faktiskt. Och mysig. Den rekomderas! Nu väntar jag bara på uppföljaren :)

Idag ska jag jobba lite var det tänkt. Och eftersom det är helg och allt fick vi börja lite senare idag. 13.45 istället för 12.30 så det va ju bra. Jag ska ta det lite lugnt här hemma och göra mig iordning sen ska jag ner till Köpis och byta in nån julklapp, bla en tröja som var lite för liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback