Årskrönika

Egentligen har nog det här året inte inneburit några större omställningar för mig och mitt liv. Jag är kvar på samma arbetsplats där jag nu varit i dryga 1 år och fortfarande trivs, och väntar på att få fast anställning förhoppningsvis i januari som det varit sagt ett tag nu. Då kan jag planera vidare mitt liv. Hur jag vill att framtiden ska te sig - förverkliga mina drömmar - utvecklas i trygghet. Tillsammans med min älskling.

Vintern jobbades igenom likväl som våren och sommaren.

Semestern kom och jag tatuerade mig och fick mina rosa vingar. Sommaren bjöd på härliga dagar men för lite sol. Men det blev husbilsutflykt med mamma och Jenny, den nya traditionen verkar hålla i sig.

Hösten kom och livet lunkade på i samma mönster som tidigare delar av året. Jobbet, hemmet, älsklingen, familj och vänner har berikat mitt år och det är dem jag har spenderat mitt år med. Umgänge.

Jag tog tag i träningen igen efter herrans många år och det var ett stort steg. Jag och Johanna tränade så gott vi kunde under hösten och jag mådde så bra! Vi tränade spinning/styrka/boxersice/push.

Barn- önskan har förstärkts.
Drömmar om ett eget hus där jag och Hjalle ska bo och leva lyckliga.

Detta år har varit ett känslo och tanke - år. Många tankar om mycket.

Det nya året ska bli spännande. Vi får se vad det tar med sig.

Jag ska göra mitt bästa. Vara mitt bästa, ta fram det allra mesta och bästa inom mig. Sprida glädje, vänskap och kärlek till alla som jag håller kära. Önskan om ett friskt och lyckligt år för mig, familj och vänner samt att jag får dela mitt liv tillsammans med just dessa människor.

Kommentarer
Postat av: Tina

Gott Nytt År på dig vännen!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback