Dan före doppareda´n...

...spännande, spännande!

Igår var jag och firade julen lite i förväg både hos Tina, Max och Mattias samt hos Anki och Ebba. Jag hade en supermysig dag! Varvade den med att vara hemma hos mamma och tvätta undan 3 maskiner tvätt också. Riktigt effektiv var jag ska ni veta :). Kom till mamma med julskinakn i högsta hugg igår vid 11-tiden. mamma var så snäll och gjorde den till mig medan jag for och svängde både hit och dit.

Var hos Tina mellan ca 14.45-17.15. Fick äntligen se sötnosen Max och vaken det va han också. Sån himla go´krabat han var!

Sen åkte jag hem till mamma och pappa en sväng och vidare till Anki och Ebba. Eftersom de har flyttat fick jag gå en rundvandring i nya huset också vilket var jättefint!! Vi bytte lite julklappar och jag fick en jättefin lykta som jag tyckte var så mysig, tack Ebba och Anki! Jag delade ut lite klappar till Ebba, leksakar med ljud som hon blev alldeles tokig i, skrattade, viftade på armar, ben och fötter och vi lekte och hade sååå skoj!!! Åh dessa barn - va de får mig att känna mig hel, känns som att jag är i mitt rätta element när jag umgås med barn, det är då jag mår bäst *ler*. Hmm...undra om Hjalle vill bli pappa snart månne? Får väl smyga mig in på bebissnacket med han snart tor jag =).

Blev kvar hos Anki och Ebba och busade tills klockan blev ca 21.00 och Ebba fortfarande tyckte det var lekdags och inte sovdags..hihi! Hem till mamma och pappa och skinkan var klar och doftade så gott så jag tyckte att vi skulle avsluta kvällen med en julskinke-macka med julmust och det var precis vad vi gjorde! Åh så gott det va!!!! Sen kollade vi på filmen "Elf" som är väldigt mysig. Klockan 23.00 åkte jag hemåt och hämtade först upp Hjalle hos en kompis i Valbo, de hade lirat biljard och haft det trevligt. Vi åkte hem och jag började slå in julklappar och nu har jag det gjort också.

Nu idag är det bara städningen kvar och granen som ska upp! Känner att jag är ganska stressad den här julen dels för att jag är rädd för att jag inte hittat de perfekta julklapparna och kanske det skulle funnits bättre ting att köpa än de jag kommit på. Stressad över att jag ovanligt nog varit rätt sent ute nu och därmed har jag känt av julstressen vilket inte alls varit roligt. Julen kom alldels för snabbt i år och jag hann inte med att vara ue i god tid med allt. Det ska som sagt var städas och donas och jag har ingen ro i kroppen-den går på högvarv. Men nu måste jag säga till mig själv att allt blir bra precis som det blir och stressa inte upp mer för då blir det bara kattskit av allt. Jag ska nu varva ner lite och hitta julkänslan och pynta min julgran *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback