Film å dataspel

Igår var jag och Hjalle hos Niklas och kollade på film. Vi blev kvar till 01.30 innan vi drog oss hemåt. Filmen vi såg hette "Pathfinder" och var faktiskt riktigt bra! Rå, snygg och en film som man verkligen drogs med i handlingen av på en gång. Vikingarna skildrades verkligen som riktiga monster i den här filmen och vad vet jag, kanske var de det.


Idag var jag en kort sväng på Köpis sen hoppade jag på 13.40-bussen in till Sandviken och gick hem till mamma och sällskapade henne då pappa jobbade och Hjalle var tvungen att jobba lite och skulle kolla fotboll senare. Då passade jag på att slå mig ihop med mamma. Blev bjuden på mat och sen lirade vi data-spel hela eftermiddagen ända till 19.00 då vi kollade på Miami Ink på tv.



Nu är jag och Hjalle hemma och slappar och mumsar godis. Imån är det nyårsafton och mamma bjuder på smörgåstårta på eftermiddagen sen kommer Jenny och Anders hem till oss lite senare och firar in det nya året med oss här hemma i Valbo. Kommer bli en trevlig nyårsafton!

Gott Slut
Gott Nytt År


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback