Fredag morgon

I Onsdags hade Hjalle bilen. jag gick till syrran efter jobbet och fick skjuts av henne upp till pappa vid 16.30. Mamma var i Valbo. Pappa bjöd på spaghetti med köttbullar, gott! Sen babblade vi en massa och pappa gjorde upp en brasa i öppna spisen och vi satt i soffan och kikade på teven. Mamma kom vid ca 19.30 och Hjalle kom vid 20.00. Han kom in en sväng och vi satt kvar hos mamma och pappa en stund och pratade lite. Sen åkte vi hem och kollade väl lite teve och sen gick jag och la mig rätt tidigt, vid ca 22 -tiden skulle jag tro.

Torsdag morgon kom och Hjalle tog bilen till jobbet och jag sov vidare. Sen vaknar jag av att mobilen ringer 10.40 och det är Hjalle. Han skulle komma 11.00 så jag kunde ta bilen och jag skulle skjutsa tillbaka han till jobbet. Upp i all hast, klädde på mig och gick ner till parkeringen till 11 och skjutsade Hjalle till stan. Kom hem ca 11.20 och jag började jobba 12.30 så det var bara till att sätta lite fart och göra mig klar! Tänk, om inte Hjalle skulle ha ringt har jag kunnat fösovit mig även fast jag jobbar kväll! Jag har sovit så länge de senaste dagarna och varit såå himla trött! I onsdags fanns det ingen hejd på mina gäspningar, jag gäspade abslut hela tiden så tårarna rann.

Men igår torsdag var det en seg dag. Jag kände mig helt enkelt inte glad, kände mig ledsen och som att gråten satt i halsen men jag vet inte varför. Kände mig bara så nere... Ville inte vara på jobbet, orkade inte prata med nån eller bry mig om nåt. Kände mig konstig... Men prata det måste man ju så fick väl lägga på en falsk gladhet när det behövdes..

Men idag är det fredag och nya tag. Har precis ringt till facket och hört mig för om jag också får penga-bonusen såhär till jul som alla andra fast anställda får. Eftersom våran chef inte kallat till lönesamtal har jag ingen aning om lönen eller vad jag har rätt eller inte rätt till som långtidsvikarie. Men jag hade rätt till och skulle få den där julbonusen här vid jul vilket var en rolig överraskning! Jag hade ju inte hoppats på nåt i och med att jag är vikarie. Sen ringde jag lönekontoret för att höra efter om jag skulle hinna få bonusen utdelad innan jul eller om den kommer i januari, men telfontiden var ju inte förrens 10.00 så får vänta lite med svaret.

Klockan 11.00 idag ska jag befinna mig i Sandvken, på Sandbacka Park för att käka lunch med mamma och syrran på deras lunchrast. Trevlit! Och jag börjar 13.30 idag, skönt!

För övrigt verkar det som att min kära vän Tina snart ska gå och bli mamma, hon tror den lill* där inne vill komma ut snart för värkarna har visst börjat lite *ler'

Så glad för hennes skulle och det ska bli så roligt men en liten bebis att få gulla med!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback