Grattis pappa på 50-slaget!

Idag fyller min pappa år. 50 år närmare bestämt och det är lite speciellt. Det ska firas och hyllas lite extra. Hans chefer från jobbet hade varit hem och grattat honom under förmiddagen. Jag, Hjalle och Jenny och Anders åkte hem för att fira pappa klockan 15 idag. Jag hade skrivit litegrann om pappa med rim och gjort kollage med bilder och sånt och det blev några sidor som jag satte ihop till ett litet häfte. "Boken om våran pappa" - av Anna och Jenny. När vi kom in i värmen i Västanbyvillan satt mamma och pappa vid bordet och systeryster och Anders var där. Jag gav pappa en riktig bamsekram och grattade "gubben" - fast såklart på ett snällt sätt. Inte är han gubbe än inte men det tillhör väl tradition att retas lite med dem som blir 50 och uppåt. Pappa läste i häftet och såg verkligen glad ut för vad vi skrivit åt honom. Härligt att se honom så glad! Sen fick han öppna vårat hemgjorda presentkort och däri hittade han en lunta pengar med rosettband omkring. Texten i presentkortet löd:

" För att kunna styra dit du vill
med lyx och stil
En ny mustangratt
vi vill ge dig
till din nybyggda
BIL!"


Mamma hade sparat ihop pengar så pappa ska få köpa sig ett ordentligt verktygsbord på hjul som han kan ha i garaget- ett sånt har han tydligen gått å trånat efter längre så det blev han väldigt glad för! Tänkt vilken snäll fru han har och en sån snäll mamma vi har!

Pappa och mamma bjöd sen på smarrig smörgåstårta som mättade min knorrande mage, det var så gott så!
Vi stannade och umgicks och hade trevligt men klockan 17.00 åkte jag, Hjalle och Jenny och Anders hemåt för då hade Jaakko och Anna med ungarna kommit så det var dags för dem att mumsa lite smörgåstårta.

Grattis älskade pappa - du är bäst!


image533

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback