Mamma mys!

Har myst med mamma 2 kvällar den här veckan. Tror det var i tisdags och idag. Ena kvällen gjorde mamma varm choklad till mig och vi satt i köket och babblade, smuttade varm choklad och åt smörgåsar till det. Tror jag hade flängt lite på stan och letat julklappar innan jag åkte till mamma till ca 17. Bodil kom också och vi satte oss i köket och pratade och fikade after eight och jag drack läsk! När mamma och jag blev ensamma igen vid ca 19.30-tiden blev det dags för kvällsfikat. Efter det gjorde mamma en brasa i öppna spisen och vi la oss på golvet framför brasan och myste. Kikade på teve och hade det supermysigt. Jag blev kvar rätt länge, till 21.30 och mötte pappa då han kom hem från jobbet. Sa några ord till honom och sen for jag hemåt.

Hjalle var ute och käkade på ChurchStreet med sina jobbarkollegor och han ringde och frågade om jag ville hämta honom vid 22.30 vilket jag gjorde. Fick skjutsa hem en av hans kompisar till Bönan vilket gjorde att vi inte kom hem förrens ca 23.30, men det gjorde jag så gärna. En trevlig prick det där och jag är ju faktiskt rätt snäll :). Det var tisdagen det och när vi kom hem gick vi och la oss. Onsdagen innebar lite mer julklappsshoping tror jag... Jo just ja, nu kommer jag ju ihåg! Jag och Hjalle var till Owe Jansson och Köpis och strosade och hittade lite mer klappar. Vi måste känna hemskt snälla människor så många julklappar vi ska ge bort *ler*.

Idag var det torsdag och dagen har varit lättsam. Har fixat lite med pengar och sånt med en boende som ska hem över jul, handlat med en annan dam, sett till att en kille har cigaretter hemma, klippt naglarna på en annan dam och målat hennes (och mina naglar) röda inför jul. Hon bjöd på chokladpraliner och vi satt inne hos henne och tjejskvallrade lite..hihi! Roliga tanter jag har att rå om på mitt boende =). Sen har jag bara tagit det lugnt och njutit av att det snart är jul!! Jag jobbade min sista dag idag inför juledigheten så det var kanske därför dagen kändes mer lättsam. Avslutade eftermiddagen med att bjuda en dam (som jag är kontakperson till) på mina hembakade pepparkakor och hon bjöd på saft till det. Vi satt inne i hennes lägenhet och det var så trevligt så! Strax före 15.00 fick hon en julekram av mig och jag önskade God Jul och hon mig detsamma. Nu blir jag ledig till onsdagkväll nästa vecka. Har ett ord för det - skön jul!

När jag slutat åkte jag vidare igen och köpte lite mer julklappar. Sen åkte jag hem till mamma och hon och jag åkte till Owe Jansson vid 17-tiden och hann strosa där ett tag innan de stängde 18.00. Men vi hittade det vi var ute efter så vi blev nöjda. Sen passade vi på att ta Köpis också men där hade vi inte lika mycket tur. Jag har hela min lediga dag imorgon fullplanerad. Ska till Gävle och kika och har en lista på mobilen på grejer jag ska kika på och affärer jag ska åka till. Det är så himla roligt att köpa julklappar!! Skulle kunna köpa hur mycket som helst...hehe!

Mamma och jag kom hem ca 19.30 eller nåt sånt. Då bjöd hon på varma mackor med tonfisk och ost, mums-filli-babba!!! Sen blev det kvällsmys framför brasan igen tittandes på en serie på teven, ätandes lite choklad. Jag har haft en riktigt mysig vecka men också lite smått stressande och jag tycker inte riktigt dagarna har räckt till. Ska bli så himla skönt att få vara ledig imorgon så jag kan sätta igång redan klockan 10.00 då affärerna öppnar. Då ska jag trängas med de andra som också får lön-vilket vill säga ALLA ANDRA :). Blev kvar hos mamma till 22.00 idag och pappa han precis komma hem och slå sig ner i soffan innan det blev dags för mig att åka. Och nu sitter jag äntligen här hemma igen efter ca 15 timmar på vift!

Och på lördag ska jag få åka och önska God Jul hos mina bästa vänner, nämligen Anki & Tina samt deras små gullungar! Och jag ska få se lille Max för första gången, längtar!!!

Har så mycket underabart att se fram emot nu *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback