Min mamma och pappa

För det första jobbade jag dag igår. Snacka om seg och händelselös dag! Vi gäspade ikapp och hade det överdrivet lugnt. Men dagen gick och jag slutade 14.30. Mamma och pappa hem hit till Hjalles och mitt kära hem i Valbo vid 16.15-tiden. Jag bjöd på en rundtur i lägenheten *ler*. Visade granen och att de fina julklapparna hittat sin plats i mitt hem. Vi slog oss ner i sofforna och pratade lite sen satte jag på kaffet och mamma och jag slog oss ner i köket. När kaffet var klart kom pappsen och Hjalle och vi fikade lite och åt lite gotta till det. Vi babblade på om ditten och datten och sen blev det lite internet-tittande på stonehouse och lite jukeboxar och så vidare. Slog oss ner och slappade lite i sofforna och när klockan blivit 18 var det dags för mina kära föräldrar att åka hem. Jag tackade för titten och det treviga sällskapet som var mycket uppskattat*ler*.

Hjalle och jag kollade på teve och medan han kollade nå sport gick jag in i sovrummet och där somnade jag vid ca 20.30-tiden. Hjalle kom och väckte mig och till min förvåning var klockan redan 22.40. Klev upp, tog en dusch och sen blev vi uppe ända till ca 02.00 tittandes på teven och datorn. Men sen blev det ändå sovdags och vi klev upp 08.45 idag.

Kusin Niklas skulle nog komma förbi en sväng på förmiddagen idag. Jag har vidare planerat att kolla på filmen "300" som jag fick i julklapp för det är ingen film Hjalle vill se så jag ska ha filmtajm med mig själv! Få se om jag tycker den är lika bra den här gången som jag tyckte första gången. Lite senare har jag tänkt mig en promenad till Köpis för att kolla lite på rean och köpa en ny tröja på Bik-Bok istället för den jag fick i julklapp som var för liten. Har ju fått pengarna tillbaka så jag kan köpa vad jag vill.

Men först lite frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback