Pengar kommer och går

Jahapp. Det hanns med en sväng både till Owes och till Köpis. Däremellan hanns det också med att spenderas ca 1000 svenska kronor!

På Owes köpte jag en jättefin vinröd konstgjord blomma som kändes lite julig till mitt vardagsrumsfönster. Köpte också ljusmanschetter till min adventsljusstake jag har på köksbordet. Gammeldags, med mossa och vinröda ljus samt nu med vinröda typ lingonmanschetter. Blev supegulligt och fint. Jag fick också plats med 2 par panel-julgardiner i gammeldagst motiv. De kostade bara 69:- styck så eftersom jag inte kunde bestämma mig tyckte jag att jag kunde köpa båda två då de var så billiga. Tillsist blev det schampo och balsam och notan slutade på 426:-!

* Blomma 139:-
* 2 par julgardiner 138:-
* ljusmanschetter 4 st 60:-
* schampo å balsam 40:-
* liten julkrans i form av en stjärna av gran och glitter 10:-
* bordsduk i linne 39:-

Efter Owes var mitt köpsug inte stillat, jag åkte till Köpis. Strosade där mellan 16-18 och det var väldigt behagligt och inte alls mycket folk som det tex var igår när jag svängde in. Jag blev även där av med ca 500 spänn.

* Vacker prydnadsgran som ser ut som en istapp 129:- på Smaksak
* Tröja på Vero Moda 199:-
* Tröja på Vero Moda 199:-

Hämtade Hjalle hos Sjösse 18.30 och sen åkte vi raka spåret hem till Ola och Agneta och blev kvar 1 timme. KOm hem till 20.00 och här sitter vi nu. Jag har tänt ljus och vi har planer på att kika på Harry Potter nu när Sagan om ringen-filmerna tagit slut.

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja kring juletider spenderas det en hel del pengar.. Själv är jag klar med alla klappar till min släkt, nu har vi bara M´s mamma och bror kvar... så skönt så!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback