Slutspurten!

Jajjemän, nu håller Hjalle och jag på att finputsa det sista som ska göras innan det är julaftonsmorgon alldeles snart *ler. Vi har alltså slagit in de sista julklapparna och Hjalle slår in mina just nu. Mysigt med paketinslagning tycker jag. Min julgran har jag också fått upp och den är precis lika söt i år som förra året.

Hjalles syrra och hennes kille har varit här och hälsat på och spenderat kvällen med oss. Vi har kikat lite film på teven, babblat och mumsat godis. Trevlig avslutning på kvällen så här dan före dan! Jag känner hur jag nu har slappnat av och känner mig harmoniskt, kan bara sitta lugnt och njuta nu av allt. Inget som stressar mig mer för nu är allt klart. Har städat och dammat lägenheten idag innan jag tog fram mina nya djupröda sammetsgardiner som jag ville ha i vardagsrummet istället för gardinerna jag hade där. Jag tog ner de som redan var på plats och bytte dem mot mina sammetsgardiner och det blev verkligen jättefint! Hjalle har varit iväg och julhandlat lite och eftersom jag också älskar att shoppa passade jag på att strosa lite på Owes och Köpis en kort sväng idag med bara för att egentligen. Kom hem med en proppfull kasse smågodis, nötter, chips, russin, läsk och melon och sånt gott som vi hade till kvällen då Emilia och Saman kom.

Längtar tills imorgon bitti då jag och Hjalle vaknar upp efter en skön natts sömn. Vi sätter oss vid den tända granen och öppnar våra paket, myser, kikar på nåt juligt på teven och äter en julskinke-macka och dricker julmust. Sen vid en 10-10.30 åker vi till Ola och Agneta för att mysa lite på morgonen och äta lite julgröt med dem. Vid ca 12.30-13.00 är vi hemma hos mamma och pappa och äter mat vid ca 14-15 nån gång och delar julklappar efter det , vi myser och umgås till ca 18-tiden nån gång då Hjalle och jag far vidare hem till hans föräldrar igen och firar vidare kvällen lång med dem. Vi brukar avsluta firandet vid ca 22.00-23.00-tiden nångång. Så ser min julafton ut - helt perfekt!

Klockan har ju faktiskt passerat 00.00 denna söndagnatt så rent tidsmässigt är det ju julafton redan *ler*

Jag vill önska alla mina kära en riktigt mysig och God Jul!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback