Bröllop. UL. Vingar.

Idag är det bröllopstime! Johanna och Samuels. Kl 14.00. Jag har bara lite problems med vad jag ska ha på mig...? Ska inte ha tajta kläder på mig pga av tatueringen utan luftiga kläder, typ stora kläder tänker jag mig..haha! Sånna har inte jag. Måste ta en kik på köpis när de öppnar tror jag. Köpa mig nåt snyggt fluffigt! Eftersom det ska bli en fin och solig dag vill jag ju inte ha långärmat. Därför tänkte jag kika på en liknande sån här tunika:


Den här tunikan (som är min) vill jag dock inte ta på mig idag pga att jag inte vill råka få den förstörd ifall överskottsfärger från tatueringen släpper. Då sätter de sig på tröjan och blir svåra att få bort. Jag hade tänkt köpa mig nån liknande fast i en annan färg. Det fanns i svart, vilket skulle vara den ultimata färgen för mig, men kanske inte den allra bästa på ett bröllop..haha! Men jag har redan förvarnat bruden om att mitt klädval kanske inte blir som det var tänkt från början, måste ju ta ordentligt hand om tatueringen så det inte blir tjafs!

Igår åkte jag och hälsade på Tina och Mattias som hade varit på Ultraljud och fått hem lite söta bilder som vi kikade på! Va häftigt och så himla mysigt det verkade. Snart är det dags även för dem att få rå om ett litet liv *ler*.
Tina och jag gick en liten promenad till Jysk och Ö.B. Var kvar hos Tina mellan ca 14.45- 17.30 då det var dags att åka hemåt.

Hjalle och jag gjorde nog inte så värst mycket igår. Han kom hem ca18-19 nångång. Kollade på nån film sent på kvällen innan det var dags att sova.

För övrigt sover jag på luftmadrassen eller i soffan i vardagsrummet sedan tatueringen. Ligger på mage nätterna igenom med täcket bara upp till midjan. Jag vill liksom inte ligga på rygg så jag ligger och gnussar tatueringen mot sängen om nätterna. Känns som att det inte är så bra. Och ligger jag i sängen min är jag lite rädd att jag ska råka vända mig när jag sover och ändå hamna på rygg tillslut. Därför har jag själv kommit på att det bästa sättet är att ligga på soffan eller luftmadrassen (som är smala) och ligga på mage och låta taueringen vara ifred! Där kan jag inte råka vända mig om. Somnar på mage, eller sidan och vaknar på samma vis. Eget hopkok...haha!

För övrigt är Hjalle snäll och hjälper mig med smörjning av tatueringen ca var 3:e-4:e timme nångång. Också tvättar jag ca 2 ggr om dagen, morgon och kväll. Låter tatueringen lufttorka innan jag smörjer. Änvänder Bepanthensalva att smörja med samt tvättar med Lactacydtvål. Klär mig luftigt och skyddar tatueringen när jag är ute. Fick info från PJ men har läst på extra mycket på internet om smörjning och tvättning och så. Hoppas att jag gör ALLT på bästa sätt. Tatueringen ser mjuk och fin ut. Är väldigt noga med smörjningen.

Känner att tatueringen fortfarande är "lite uphöjd" och att området inte är slätt. Det har ju bara gått knappt 2 dagar än så. Området där vingarna sitter är lite ömt. Som att man blivit blåslagen och ryggen är täckt av ett fetingblåmärke, känns så ungefär...haha! Men det är inget som smärtar, det bara ömmar lite när Hjalle smörjer.

Jag har inte haft ont alls på tatueringen. Direkt PJ slutade tatuera kändes allt bra. Sved inte eller dunka eller gjorde ont på nåt vis. Konstigt att det kan gå från sån djup smärta när nålen är igång för att sen inte kännas överhuvudtaget. Har kollat in vingarna hur mycket som helst med jämna mellanrum och kommit på mig med att säga till mig själv att jag är nöjd varenda gång jag står i spegeln. Men ändå måste jag titta med jämna mellanrum, för jag har ju "glömt bort" sen jag kollade sist och vill kika igen så jag känner mig säker.

Nu ska jag sätta lite fart här! Äta frukost, sminka, fixa håret och sen åka till Köpis och hitta nåt bra till bröllopet (gäller att va ute i god tid..hmm) för att sen åka hem till Jenny och Anders till ca 12.30 för Anders ska skjutsa ut oss till stugan vid vattnet där bröllopet ska äga rum.

Tjollahopp!!


Kommentarer
Postat av: Tina

Ha en skön dag nu och hoppas solen håller sig framme hela dagen!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback