Fresbee-golf

Ska väl resumera den här dagen lite också. Började med att jag upptäckte att idag var en molnig/regnig/åskig men varm dag. Har bara varit hemma och tagi det lugnt på förmiddagen. Kollat på film och slappat. Hjalle undrade om jag ville komma in till han och lira lite fresbee-golf i parken som ligger bredvid hans kontor. Åkte in till han vid 14-tiden också gick vi nån bana och kastade lite fresbee-golf innan regnet och åskan hann på oss. Det var ganska klurigt att få in tekniken och styrkan i kasten, men det känns som att det kommer bli fler vändor fresebee-golf för det var kul!



Jag åkte hem vid strax efter 15 och då åskade det rätt rejält och regnet öste ner. För en stund. Sen blev det rätt lugnt igen när jag kom hem. Slappade nån timme igen framför datorn och teven och gjorde inte nån nytta hemma direkt =). Hjalle kom hem strax före 17 och tyckte vi skulle gå på bio idag igen, men den här gången skulle vi se Harry Potter. Så Hjalle och jag åkte till Filmstaden till 18.00 och såg nya Potter-filmen som jag inte tyckte var lika bra som de föregående. Vi kom hem igen vid 20.30. Vi har ätit lite kvällsfika och bara tagit det lugnt hemma. Känns som jag vill krypa ner i soffan ett tag nu och glutta lite teve.


Snabbresumé!

Kommentarer
Postat av: M

Jag som precis pratade med mina kompisar nyligen och sa att det är synd att det inte finns nån fresbee-golf här i trakten. Spelade det lite när jag pluggade i sth bara nån gång och tyckte det var jätteroligt. Du får berätta för Tina vart banan ligger så kanske man åker dit nån gång.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback