Mitt Valbo

Solen skiner lite från och till här hemma idag. Nu är kloclan 15. Jag la mig ute i solstolen på balkongen och solade lite tidigare. Då kommer Hjalle hem från jobbet en sväng för att städa lite här hemma, gulle han! Nu är det så fint och fräscht här, tack älskling! Sen åkte han och jag och köpte oss en varsin glass på Bida Lite som ligger här i Valbo. Jag åt en Daim-strut vilken jag tycker mycket om! Sen var det dags för Hjalle att åka till jobbet och göra lite nytta igen och vid 16-tiden skulle han ut och golfa.

Får se vad jag mer uträttar på min lediga dag. Ingen som jag känner här i Valbo som jag kan umgås med vilket är lite trist. Skulle vara så mkt enklare och roligt om jag kände nån här som jag bara lätt kunde slinka hem till när man får lite tid över eller vill hitta på nåt skoj. Det blir ju mer planerande nu när alla älsklingar bor i Sandviken och jag antingen måste ha bilen för att ta mig dit eller cykeln om jag är riktigt hurtig! :)

Ingen som har planer på att flytta till underbara Valbo? ;)

Kommentarer
Postat av: anki.

ingen som har planer på att flytta tillbaka till Sandviken =)

Postat av: M

Skulle vi flytta till Valbo skulle du och Tina shoppa ihjäl er ;) men om jag får tala för min flickvän så tycker vi att ni ska flytta till Sandviken istället :)

2007-07-02 @ 16:46:11
URL: http://jack71.blogspot.com/
Postat av: Tina

Jasså du slutar tidigare imorgon du. På torsdag har jag bestämt med Heidi att vi skulle ses en sväng men vet ingen tid än, men jag kan ju höra av mig så fort jag vet.

2007-07-03 @ 16:23:32
URL: http://tiniwinisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback