Negerbollar. Ja de heter faktiskt så.

Jahapp. Regnigt idag då. Men varmt. Skönt . Känns det lite som sommar ändå :) Har pecis varit till Hjalle på kontoret med en matlåda jag kokade ihop åt honom. Hakade på in på kontoret och läste lite tidning när han käkade och sen blev det ett litet uppehåll från regnet. Då gick vi ut på en skön promenad runt Boulongern, tog kanske 30 minuter eller nåt sånt. Sen när vi var tillbaka var det dags för Hjalle att fortsätta med jobbet och jag åkte hem igen. Imorse kollade jag på film på Canal Plus, rätt bra att ha de kanalerna märker jag när det exempelvis är regnigt och grått ute.

Funderar på att baka lite negerbollar, blev himla sugen också går det ju så snabbt och lätt också! Fasen, de här semesterdagarna har jag då gottat på tok för mycket! Men det blir lätt så när det är inneväder och man hamnar framför nån film, då vill man ju gärna ha nåt gott att tugga på. Sen ska jag nog fortsätta läsa ur min bok som det har blivit lite uppehåll i de senaste dagarna. Jag ska banne mig bara slappna av och ha en riktig mysdag med mig själv, negerbollarna och boken.

Sen är dagen inte alls planerad på nåt vis. Tror inte det kommer hända så mycket just idag. En till slappardag helt enkelt! Hjalle var ju så snäll och "rastade" mig lite ute i friska luften iaf och det var trevligt. Han är så gullig som ringer mig när han är på jobbet och undrar om vi ska hitta på nåt en stund. De stunderna gör min dag. Då har jag iaf gjort nåt skojsigt av dagen och kan slappna av lite och känner mig inte lika rastlös. Omtänksamma han.

Kommentarer
Postat av: Tina

Haha.. Negerbollar.. Hoppas dem smaka gött!!!
Är förresten hemma igen nu så vill du är det bara att komma förbi nåndag här.. :D

Postat av: Anna

Åh men va bra att ni är hemma igen, börjar sakna lite sällskap här hemma =). Kommer å hälsar på nån dag! Imån blir det tatuering men kanske på fredag?

2007-07-18 @ 19:03:18
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback