Fredag Lördag och Söndag

Nu är jag snart inne på min sista dag den här helgen, nämligen söndagens arbete som snart tar vid. Helgen har gått bra, det har förstås varit nästan olidligt varmt men det funkar!

I fredags skjutsade Hjalle mig till mamma och pappa till ca 9.00 också var jag där och njöt av deras sällskap samt av solen och slappa tills det var dags för jobb 12.30. Pappa var så snäll och skjutsde mig till jobbet.

Jobbade till 21.00 och Hjalle var visst ute på golfen och hann inte komma och hämta mig till 21.00 så jag knatade hem till Jenny och Anders ett tag. Hjalle kom ca 21.30 och då åkte vi hemåt.

I lördags var det samma visa. Hjalle skjutsade mig till mamma och pappa och jag spenderade tiden där med att slappa och lapa sol...hihi! Mamma och pappa hade åkte bort på nåt "bilgrejs" nånstans så igår blev det att jag tog mig en skön men väldigt varm och svettig promenad till jobbet. Gick från västanbyn 11.25 och gick med raska steg hela vägen och kom till jobbet prick 12.30, bra jobbat! Svettig som fasiken och med onda skavsår..inte lika skoj... Fick svetta av mig lite och tog hjälp av lite pappersservetter som jag torkade av mig med och bytte till mer bekväma skor. Jag kände mig inte så vidare mysig och fräsch på jobbet igår kan jag säga...haha! Åkte med en dam och handlade och sen blidde det inte så mkt mer. Vi höll oss "hemma" resten av kvällen. Den susade förbi rätt snabbt och Hjalle hämtade mig 20:50. Stannade och köpte lite godis och sen åkte vi hem och tittade lite på teve och jag somnade i soffan.
Mina hemska skavsår:

Idag söndag och solen når oss inte bakom molnen, för idag är det faktiskt moln. Kan väl va rätt skönt det med i och med att det varit konstant sol och ca 27 grader hela veckan lång. Skönt med en sval dag emellanåt också. Har precis tagit en dusch och ska väl klä på mig och lite sånt som man brukar göra, käka frulle å så. Sen är det jobbet som kallar om nån timme!

Sen är jag iaf ledig måndag och tisdag, skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback