Lite mer semester

Jag har tagit 3 veckors semster i sommar. Har 5 dagar till att ta ut. Kände att det ju vore rätt skönt att vara ledig 4 veckor istället för 3 (29-32). Eftersom mitt vikariat går ut sista augusti känns det som att det är lika bra att ta ut de kvarvarande dagarna. Om jag sen får fortsätta jobba kommer jag ändå att få fler semesterdagar så jag kan vara ledig lite i vinter om jag vill. Frågade en av sommarvikarierna idag som bara skulle jobba tom vecka 31 om hon skulle vilja jobba 5 dagar åt mig vecka 32. Eftersom hon hade varit barnledig nu så ville hon jättegärna jobba sa hon och hon skulle kolla upp datumen tillsammans med sin familj så får jag se sen. Skulle ju vara toppen!

Idag jobbade jag 7.00-15.30. Sista timmen hade vi personalmöte och jag fick vara sekreterare för första gången. Efter jobbet åkte jag raka vägen hem till Johanna med familj och hälsade på till ca 17.30. Lekte massa med Jordan både inne och sen gick vi ut. Vi lekte cirkus och ålade omkring på staket och gick balansgång. Hoppade runt, sprang, hängde i ribbor, plaskade i vattenpöl och lekte brandman! Så mycket man hinner med att leka på sån kort stund...hihi! Vi hann med hur mycket som helst, vi hade himla skoj! Nikolina roade sig med lite leksaker som hon viftade med och bet på. Sen somnade hon i vagnen för hon var så trött.

Åkte hem till mamma och släppte av tvättkorgen. Ska tvätta där någon dag. Sen hämtade jag upp Hjalle på kontoret (han ska flytta men har inte hittat något utan sitter tillfälligt i Drivhusets lokaler, där han en gång startade hela verksamheten) och vi åkte och beställde kinamat efter att vi hade packat in lite grejer i bilen.
hem och åt och sen åkte vi hem till hans mamma där Hjalle har sitt lilla minilager så länge han står utan bra lokal. Kom hem vid ca 21-tiden och nu ska jag krypa ner i soffan och titta på lite teve och äta en banan tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback