Midsommar

Imomrgon fredag är det midsommar och jag jobbar till 15:30 som längst. Hoppas på att få bli hemskickad lite tidigare av mina snälla kvällskollegor =)

Jobbat kväll idag och den var luuugna gatan! Slappade massa framför teven och blev så sömnig. Men kvällen blev gjord den med och imorgon väntas lite extra gott på jobbet eftersom det är midsommarafton. Jordgubbar å sånt gott! Sen blir det hem till mamma och pappa och grilla lite med syrran och Anders, samt med Jaakko och Anna och ungarna. Ska bli skönt.

Jag känner mig ibland väldigt ensam och liten här på jorden. Ingen som förstår hur just jag känner och jag vet inte ibland hur jag ska tolka människor. Blir så ovisst allting och jobbigt när jag inte vet vad andra känner, tycker eller tänker om mig.... Känner mig så osäker på allting. Jobbiga känslor som poppar upp emellanåt och man vet inte om man är någon som personer egentligen tycker om att umgås med just för att de blir glada av ens sällskap.

Äsch..jag kan snurra in mig alldeles för djupt i saker och ting. Den jobbiga ovissheten som gör det för när jag inte vet börjar jag hitta egna förklaringar och möjliga svar till varför saker och ting är som det är. Och det är då det kan bli fel och jobbigt och jag tror massa negativt om mig själv. Mina mardrömmars sanning kommer till liv, att människor som står mig nära och som jag tycker mycket om och vill ha i mitt liv att umgås med, de människor som förgyller mitt liv mest och som har betydelse i mitt liv, att inte de känner detsamma för mig..... Vad tycker människor om mig egentligen? Konstigt det där för så länge jag kan minnas har jag alltid undrat vem jag är i andras ögon. Som jag ser mig själv kanske andra inte alls ser mig.. Men hur ser de mig då...? Eviga undran... Vem är jag....?

Ibland känner jag mig minst i världen och mest obetydelsefull... Även fast jag vet att jag har så många fina människor omkring mig. Jobbiga, jobbiga känsla! Försvinn ur mitt huvud....
Varför måste jag ha den förmågan att kunna tänka så mycket, känna så djupt och analysera en massa....

Nu har jag fått ur mig lite jobbiga gnällkänslor också fast det inte alls var det jag skulle skriva om!

Jag skulle ju egentligen bara önska alla en GLAD OCH TREVLIG MIDSOMMAR!!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback