Osynlig

Igår. En riktigt deppdag. Mestadels. Blev lite glad framåt kvällskvisten då Hjalle så ihärdigt på alla sätt och vis försökt få mig glad igen äntligen lyckades. Men det kändes som att ingenting hjälpte igår. Jag var helt oförmögen att känna mig glad. Kände det i hela kroppen, i hela mitt uttryck. Hjalle försökte och försökte, jag älskar dig! Han sa att det gör så ont i honom när han ser mig så lessen. Vill ju inte att han ska vara det. Ibland mår man inte bra, man kan ju inte känna sig glad och lättsam alla dagar. Igår var inte en sån dag. Igår var jag tung som bly...

Ville helst av allt bara krypa ner nånstans och inte synas. Orkade inte med nåt. Egentligen. Men följde trots allt med hem till Hjalles föräldrar och åt mat med dem och Hjalles farmor. Men jag kände mig mest bara påklistrad. Log jag kändes det fejkat. Jag klistrade på en glad Anna för det är lite oförskämt att sitta där och sura...

Men Hjalle och jag åkte iaf hem sen och jag kröp ner i soffan och blundade och ville bara somna bort och vakna till en ny bättre dag. Men klockan var inte mer än 18 kanske. Hjalle hade tidigare på dagen varit och golfat och nu efter middagen hos hans föräldrar åkte han hem till en kompis som fyllde år. Egentligen skulle jag kunna tycka att det skulle vara roligt att följa med men inte som jag kände mig igår. Blyg, ful, kunde inte prata, kände mig tråkig och trist! Och tankar och känslor som ligger långt djupare än de brukar. Och sånt vill man inte ta med sig till människor som är glada. Därför stannade jag hemma och deppade lite till.

Hjalle kom hem igen vid 21-tiden och då lade han sig bredvid mig. Sen la vi oss i sängen en stund och pratade och kramades. Hjalle är det bästa som finns, han gör mig så trygg och glad. Efter ett tag kände jag att det deppiga började lätta hos mig och det kändes skönt. Flyg iväg bara vidriga känsla! Hade fått lite trevliga kommentarer på min blogg också från mina kära vänner. Det fick mig att le och lätta. Tack ska ni ha ni med! Behövs egentligen så lite men det gör så mycket :)

Hjalle och jag bestämde oss för att åka en sväng med bilen vid ca 22.30 tiden. Vi åkte ut mot Bönan och tittade och köpte glass på en mack och det var skönt att bara åka omkring och få tankarna på annat. Vi kom inte hem förrens 00.00 igen på natten och då kände jag mig tillfreds. Tack Hjalle. Vi gick och la oss efter ett tag och idag är det ny dag.

Söndag.
Får se vad som händer. Har lite idér om vad jag kan hitta på iaf. Men idag är en till ruggig, regnig och grå dag, lika som igår. Men idag ska jag inte tillåta mig att känna som jag gjorde då. Idag ska jag se till att få mig bort från den gropen och leta mig nån annanstans.

_________________________
Har precis pratat med min älskade vän Anki på MSN och det gjorde mycket gott!!! Blev väldigt glad över det, tack Anki! Du gjorde min start på dagen till den bästaste! Roligt att få höra lite hur de här 2 veckorna med lilla Ebba har gått å hur ni tänker, känner å har det =). Åsså hoppas vi på finväder så vi kan rulla ut barnvagnen lite å ta en trevlig promenad å prata massa gojja..hihi!! Ni gör mig så glada!

Idag komer jag definitivt inte falla ner i den svarta gropen, det känner jag....
Va skulle jag ta mig till utan mina underbara vänner?! Att få prata med er med jämna mellanrum ger mig extra luft att andas och mera energi till att le och leva.

_________________________
Då har jag fått umgåtts en stund med Tina idag med och min dag känns bra och jag mår bra! Tack för en trevlig stund på Köpis Tina och tack för ditt sällskap :).

Min dag skiljer sig stort från igår. Ni, mina vänner  har förgyllt min dag och jag är sååå glad att jag har er!!!

TACK!

Kommentarer
Postat av: anki.

hoppas du får en toppenkväll nu när du mått dåligt! du sak veta att jag aldrig tyckt eller tänkt nå illa om dig, du är fantastisk, tro inget annat!!!
bra att du förstår att de är lite mycket här, så du inte tror att jag inte vill ha dig här, för så är det ju inte!!
Stor puss från Ebba!

Postat av: Tina

Tack för idag vännen!!
Vi behövde muntras upp med lite shopping både du och jag idag.. *ler*

2007-06-24 @ 20:05:24
URL: http://tiniwinisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback