Slutkörd på karaoke?

Idag tog en av sommarvikarierna med sig sin karaokemaskin till jobbet och vilken hit! Iallafall för oss i personalen och nog tror jag att de som kom och gick av de boende tyckte om det också. En kille i de lite yngre åren sjöng iaf i flera timmar! Jag började 8.00 idag och då var det frukost på stället. Sen vid ca 8.45 hjälpte jag till att möblera om och fixa iordning karaokescenen :).

Sen körde vi karaoke från 9.00-ca 14.00!!! Hur roligt som helst att få sjunga lite, ja fast jag sjöng inte i micken den här gången. Det skötte en utav de boende så fint så och underhöll oss fint alla timmarna där. Vi gjorde ett avbrott för lite lunch men sen var det dags ett tag till! Och vikarien som fixat allt är spanjor och sjöng så ootroligt fint på spanska, deet klumpade sig i halsen riktigt ordentligt!

Vid 14-tiden åkte jag , Johanna och en boende och handlade lite gotta inför midsommarhelgen som kommer nu. Vi skulle visst få jordgubbar och grädde på midsommarafton också, yummi!!

Sen rullade tiden på och jag fick sluta 16.00 istället för 16.30, tack snälla!

Åkte och hämtade upp Hjalle på kontoret vid 16.30 och jag var sååå trött! Vädret har varit upp och ner, ömsom sol, ömsom spöregn. Hjalle var likadan han, vi gäspade ikapp till ett kinaställe där vi köpte med oss mat hem. Ingen hade vidare ork till att laga nåt idag.

Vi kom hem och åt maten och vetenskapligt bevisat blir man inte direkt piggare precis efter att man har ätit så vi var tvungna att krypa ner i sängen och vila oss lite vid 18-tiden! Inte var det några problem att somna iaf och sen när vi vaknade för en liten stund sen var klocklan 21.00! Nästan sovdags igen..haha! Jag undra ja om det var karaoken som körde slut på mig idag =).

Jag börjar inte förrens 12.30 imorgon så jag kan vara uppe en stund nu innan jag går och läger mig för andra gången.

Tröttare än tröttast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback