Tattoo

Jahapp. Då har jag varit och bokat tid för tatuering! Torsdagen den 19 juli kl 12:00 sätter nålen igång! Bzzz!!! Tog sällskap av Jenny och åkte in till tatueringsstudion idag efter jobbet och fick snacka med killen som tatuerar. Jag visade bilden på vingarna jag vill ha och han sa att det såg bra ut med färgerna och sa att det inte skulle vara några probelm med motivet.. Tatueringen skulle ta ca 2 timmar och kosta nånstans mellen 1700-2000:-. Killen verkade helt reko och förtroendeingivande så det kändes rätt att boka tid hos honom. Iiihhh va spännande, längtar tills jag har mina vingar ..hihi!

Igår var det onsdag och på jobbet var det mest bara en massa möten hela dagen. Först handledning och sen personalmöte på eftermiddagen. Efter jobbet hämtade jag upp Hjalle och sen åkte vi till Valbo cykelverkstad där jag lämnade in min cykel i förrgår för att få växlarna justerade. Cykeln var klar så jag kunde cykla hem den. Väl hemma så bytte Hjalle mest bara om och sen åkte han och spelade golf. Jag åkte till köpis och shoppade en massa mer kläder som jag inte kunde motstå! Bl.a. en rosa stickad kofta, en grön luvtröja och ett svart supersnyggt linne! Köpte också lite ansiktsvård på Apoteket mot mina jävla finnar som jag tycker jag börjar få mer av igen. Hoppas för allt i livet att de inte kommer tillbaka så som det var förr....usch!

Ringde till Anki en kortis och hann prata en stund då lilla Ebba var med pappa. Har tusen frågor men hann såklart inte rabbla upp alla i luren så det är så roligt och spännande att få läsa om tankar och praktiska ting i bloggen! Tack för den Anki, jag suger åt mig som en svamp och får mycket nyttig och härlig information tills det blir min tur att bli mamma *ler*. Du får lära mig lite bra "mamma-grejer"!

Imorgon ska jag få komma och titta på lilla Ebba en stund och ge lite bamsekramar till de bästa föräldrarna!

Kommentarer
Postat av: anki.

nä men har du beställt tid nu, va spännande!!!! kommer bli toppen det...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback