Är du här vår?

Ja det kan man faktiskt tro när både igår och idag har varit våriga dagar! 10 grader plus och klarblå himmel. Solen står högt och skiner på alla oss människor och ger oss den energi och glädje som vi längtar efter! Jag blir uppfylld i hela min kropp av så många härliga känslor på en och samma gång! Ljuvligt *ler*

Fåglarna kvittrar, snön smälter och det drippar och droppar från rännor och tak. Gator torkar upp och skulle man inte veta ser det nästan ut som sommar, ja förutom på träd och buskar som såklart inte slagit ut i grönblom. Men annars så! Om våren redan är här i mitten av mars känns sommaren väldigt nära, men man vet ju inte. Kanske kommer det en vinter till innan sommaren är här, men jag hoppas inte det! Jag vill att våren ska stanna nu när den kommit och vara kvar ända tills det blir riktigt sommar!

Idag lyckades jag fåt ut en dam att njuta av solen i 5 minuter, det var nog dagens lycka och höjdpunkt! Så jag försökte och försökte locka med henne ut och tillsist gick hon med på att stå ett tag i dörröppningen och njuta av solen. Glad man blir när man lyckas med dessa "små" kliv *ler*.

Igår kollade min chef upp hur många LAS-dagar jag hade och jag hade visst 730 st, mycket mer än vad jag trodde. Man ska ha 1080 för att att bli fast anställd och eventuellt skulle det göras en lagändring till sommaren som i så fall sänker denna gräns och då skulle jag redan ha så många LAS-dagar att jag nu redan skulle ha rätt till fast tjänst! Känns riktigt, riktigt bra och det ser ljust ut även fast jag ännu inte vet hur det blir med mitt vikariat som går ut den sista mars. Men jag oroar mig inte ett dugg, allting löser sig på nåt vis och så länge jag vet att cheferna och mina arbetskamrater vill ha mig kvar så känns allt bra! Bara hålla tummarna för att det blir så när kommunen sagt sitt.

Snälla vår, stanna!

Kommentarer
Postat av: anki.

bebis & jag håller tummar för att det ska bli nåt bra av det där då med jobbet!! du kommer säkert få stanna, verkar ju vara ett sånt bra jobb för dig!!

Postat av: Tina

Ja nog får man vårkänslor allt i det här toppenvädret... :D
Vad kul att du har så pass många LAS-dagar!!!

2007-03-15 @ 08:18:23
URL: http://tiniwinisen.blogg.se
Postat av: Anna

Jaaa vårvädret är ju underbart å man blir så uppfylld av härliga känslor!

Tack för era tumhållningar angående jobbet, hoppas, hoppas =D

2007-03-15 @ 11:18:24
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback