Litauen

Hämtade hem Hjalle från tågstationen strax efter kl 19:00 ikväll då han kommit hem från Litauen där han varit på affärsresa onsdag morgon till idag fredagkväll. I onsdags skjutsade jag in honom till tåget vid 06:00 tiden och sen åkte jag vidare till jobbet. Har jobbat dag ons-tor och idag fredag och det har gått jättebra. Hälsade på mamma en dag och  käkade där och åkte sen hem till kvällen och tittade på teven och la mig sen för att sova, själv.. Blev faktiskt lite rädd när jag låg där  ensam i min säng i kolsvarta mörkret och allt var knäpptyst. Började tänka på om det finns spöken och om de fanns i mitt rum och sånna saker som att de när som helst kan dra av mig täcket... Usch, tror jag kollar för mycket på teveprogrammet "Det okända" samt "osaliga andar".. Hua, blir ju rädd när jag blir själv juh!!

Men hur som helst hann jag somna innan spökena han fatt mig och vad som hände under natten medan jag sov det vet jag inte, men hur som helst har jag inte störts av något *ler*. Har dock varit väldigt trött både torsdag och idag. Kände mig mest som en zombie på jobbet idag, så tom i bollen och görtrött...

 Hjalle var jättenöjd med resan i vilket fall och de hade blivit så väl omhändertagna av de människor som de skulle träffa där nere. De hade skjutsat runt dem, visat dem fabriken och tillverkningen, käkat ute och bjudit på både mat och dryck alla dagarna, visat dem staden och åkt runt med dem och verkligen bjudit på service som hette duga och tagit väl hand om dem. De hade varit hur trevliga som helst och allihopa var nöja med besöket och jag antar att samarbetet dem emellan kommer att fortsätta.

Är som sagt väldigt trött och kommer om en liten stund att krypa ner i sängen och sussa jag med lika som Hjalle gör nu.

Är ledig lördag-måndag vilket känns supernajs!

Kommentarer
Postat av: anki.

Vilket roligt jobb han har som får åka på sånt där. Eller ja...han får väl fixa det själv! Hoppas du kan sova bättre nu när han är hemma igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback