Rubrik?

Jobbat helgen som varit och den gick smärtfritt, no problemas! Det var riktigt lugnt och trevligt. För övrigt HAR det kommit en till vinter, förstod nästan det. Igår snöade det så det blev vitt på backen igen,men sen sprack det upp och solen tittade fram och töade bort snön. Men nu idag ser jag åter snön singla ner från skyn. Men det blir väl inget som stannar får man hoppas.

Igår slutade jag 15:30 och jag åkte raka vägen hem. Hjalle och jag skulle hem till hans föräldrar och äta kl 17:00. Jag kom hem 15:45 och somnade i soffan på en gång, trötter eller?!! Sov till 16:45 och då var det dags att åka hem till svärföräldrarna. Där bjöds det på fläskkotlett med potatis och rotsaker i ugn, hur gott som helst!

 Vi stannde 1 timme ungefär och åkte sen hem till mamma och pappa där jag lånade hår-rakapparaten och rakade av Hjalle nästan allt hår. Det blidde bra!

Kl 19:20 åkte vi hemifrån mamma och pappa och vidare till biografen i stan där vi skulle gå och se filmen "Ghost Rider" med Nicholas Cage. Nicholas alias "Ghost Rider" (at night) har blivit prisjägare åt Djävulen då han oavsiktligt råkade gå med på ett avtal med Djävulen själv! Ghost Riders uppdrag blir att fånga in förrymda själar som tillhör helvetets håla. Filmen var riktigt bra och ball, blandad med lite humor! Coola djävulssnubar och dylikt, ball action och allt man önskar!

Filmen höll på från 19:30-21:30 minus lite reklam innan. Vi åkte sen hem och låg en stund framför teven men vi var så trötta att vi gick och lade oss rätt med detsamma. Gosade lite och somnade sen gott *ler*.

Imorse måndag vaknade jag av väckarklockan som ringde 06.50 för att påminna mig om att jag hade tvättid 07:00. Bara till att kliva upp och gå ner i tvättstugan och sätta fart. Jag har precis hängt upp all tvätt så nu är det drygaste över, bara till att hämta upp tvätten om några timmar.

Hjalle har åkt till kontoret för att jobba. Kom på att det är nu på onsdag som han och Jonas ska åka till Litauen och kolla in affärsläget där. De kommer hem på fredagkväll så jag blir ensammen några kvällar här i veckan.

Idag ska jag träfa Tina en sista gång innna hon och Mattias åker till Thailand imorgonbitti. Ska få hemnyckeln av henne då jag lovat att vattna blommorna medan de är borta.

Men först ska jag göra lite nytta här hemma tror jag. Plocka och dona och rensa undan lite onödigt tänkte jag!

Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback