Skida

Idag är det torsdag 8 mars. I tisdags efter jobbet åkte Hjalle och jag skidor här i Valbos skidspår bakom "Sportis". Det var fina spår men lite halvdåligt glid för min del iaf. Hjalle hade bättre skidor medan jag fick använda stavarna för att ta mig ner för backarna!! Svettigt och flåsigt men skoj! Synd nu bara att det skulle bli sånt blaskväder med regn och tö. Skulle önska nån till skidtur innan vintern tar slut. Eller så får jag skylla mig själv att jag väntade så länge in i vintern med årets första skidtur. Ja inte bara årets första skidtur, man skulle nog lätt kunna säga att det var den första skidturen på ca 12-15 år!! Men jag föll inte iaf, inte så konstigt med tanke på att jag inte hade värsta rallyfarten dirket *ler*


Imorgon är det utflyktsdags på jobbet. Vi ska åka till Årsunda och käka hamburgare eller korv, åka skoter för de som vill samt pimpla om man vill det. Hoppas det blir skapligt väder och att vi kommer iväg några stycken. Vi får se hur de betämmer sig, de kan ju som sagt ändra sig i sista sekund, rätt vanligt det där så det gäller att nappa när de väl sagt ja till något, då gäller det att dra iväg så fort som möjligt innan de ändrar sig igen. Motivationsarbete är vad vi i största grad sysslar med!

För övrigt har min arbetsvecka gått bra. Jobbat måndag-fredag och idag var jag rätt seg i bollen, längtar till helgen nu. Saknar förstås min kära kollega Johanna och allt vi garvar åt och alla de människor vi garvar med och har så fruktansvärt roligt tillsammans med på jobbet. På nåt vis känns jobbet inte lika kul som när hon är där, det ska va vi 2 helt enkelt!!! Hoppas dock du kryar på dig och rår om dig där hemma, snart hälsar jag på!

Hjalle fixade ris och kalops åt mig idag som vi nyligen har avnjutit så kvällen känns rätt komplett nu. Bara till att gosa och titta på teve nån timme och sen skönt slumra in i sömn och avklara fredagen och sen njuta av helgen!

Kommentarer
Postat av: Tina

Vad roligt med skidor!!! =)))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback