Underliga Jag.

Har fått en utmaning av Anki att skriva sex egenskaper som jag har som är underliga:

1. Gillar på nåt sjukt sett att se twistade, sjuka å bissarra filmer, bilder o.s.v. Som tex, filmerna Saw samt Hostel. Det vänder sig i magen på mig men jag tycker om att se det ändå, sjukt....

2. Ibland känner jag mig minst på jorden och vågar knappt gå utanför dörren... Vågar inte göra nånting mer än att sitta hemma i min egna trygga vrå. Blir väldigt lätt orolig, nervös, ängslig och allt sånt jobbigt! Och ibland känner jag att jag klarar det mesta, ser inga hinder alls!

3. Svårt för att ta beslut. Kan stå i evigheter med att fundera på vilken chokladsort jag vill ha i affären eller med att beställa mat. Blir riktigt stressad när jag inte kan bestämma mig.

4. Har mkt jobbiga drömmar där jag drömmer att alla mina nära och kära som jag har närmast mitt hjärta ställer sig emot mig och inte tror på mig eller bryr sig om, riktigt jobbigt!! Vaknar ofta upp gråtandes...jobbigt!

5. Väldigt känslosam, kan gråta för minsta lilla. Musik berör mig väldigt och även fast en sång har ett glatt budskap men melodin är lite sorglig så gråter jag och har alltid gjort sen ja var liten.

6. När jag är ensam hemma pratar jag för mig själv och med mig själv. Pratar med olika röster och känner mig på så vis inte lika ensam =). Håller långa samtal som jag hittar på mitt i stunden och kan ha riktigt skoj åt det jag gör! Det är ju så himla trist å bara gå omkring å va tyst hela tiden när man inte har nån verklig person i närheten att konversera med!

7. Jag blir skitängslig om jag ensam ska hämta upp nån nånstans med bilen där jag inte vet hur eller var jag kan parkera. Måste veta exakt var jag kan ställa mig innan jag åker annars dunkar hjärtat hårt i magen på mig! Vill gärna veta allt i förväg, blir inte lika jobbigt då. Har nog lite svårt för att till 100% verkligen lita till min egna förmåga att fatta och ta beslut i stunden.

Borde sluta tänka på alla "tänk om" och sånt innan jag ska göra allting. Stressar lätt upp mig själv genom att tänka för mycket och blir då bara mer och mer orolig och det kan leda till att jag skiter i saker och ting istället. Borde sluta tänka så mycket och bara göra istället! Jag upptäcker att inget egentligen blir bättre för att jag tänker så här, allting löser sig ju alltid på nåt vis ändå, det vet jag ju!

Okej, det blev visst 7 saker om mig istället för 6...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback