Smårust i vintertid

Okej. Igår när jag kom innanför dörren låg det en lapp och en färgkarta från Gavlegårdarnas anlitade måleri-företag. De skulle komma och måla om våra köksluckor idag, "någon gång under dagen"! Bra att man får lappen dagen innan. Stressvälja en ny färg på luckorna och dammsuga, diska och plocka undan disk, plocka undan matta samt plocka undan skåp, hylla och alla grejjer från badrummet också för där ska de måla taket och listerna. Hatar när de är så SENT ute!!! Men det var inte alltför många färger att välja mellan på luckorna, 6 st färger närmare bestämt. Vit, ljusgul, beige, grönt och 2 nyanser av grått. Okej, vita skåpluckor har vi redan så den färgen gick bort, vi har inget grått i vårat kök så de 2 färgerna kunde vi också lätt sålla bort. Den gröna var för mörk så tillsist stod det mellan den ljusgula och den beige-aktiga färgen. Vi tänkte att den ljusgula färgen kanske blir lite mycket med tanke på att vi har rätt mycket skåp så det fick bli den beiga-kulören. Då var det bestämt!

Klev upp med Hjalle idag klockan 7.30 eftersom jag inte har en aning om när målarsnubbarna kan tänkas stampa in här. Då vill jag inte gärna ligga kvar i sängen. Klädde på mig och gjorde mig klar och nu har jag nyligen ätit frukost. Idag ska jag på föreläsning på Filmstaden i Gävle som första grej på schemat. Handlar om återhämtning från psykisk sjukdom eller nåt sånt. Låter väldigt intressant iaf! Den håller på mellan 13-ca 16.30. Sen åker jag till jobbet och jobbar litegrann till 21.00. Väldigt perfekt dag!

Det snöar ute och har gjort så de senaste dagarna. Snöat,regnat och blåst, huamej! Men nu har det lagt sig som ett rejält vitt täcke på marken och imorse hörde jag spadtag utanför min dörr. Det plogas och är riktig vinter tror jag!

Kommentarer
Postat av: Tina

Vad trist att dem
var så sent ute, men det är ju dem i ett nötskal det.. Skönt att få det gjort nu före jul iaf kanske?? Så dem inte kommer inklampandes mitt i julveckan...

Ja du Anna nu är nog vintern här på allvar, ja iaf för ett tag.. det smälter väl bort lagom till julafton.. Haha!!!

Postat av: anki.

Oj dfe var lite tight med tid att välja!!
Hum...hade tänkt föreslå lördag men jag ser att du inte är hemma då. Ev kommer mäklarn hit på fredag å ska kolla...men hon hör ju aldrig av sig så jag vet ju inte!! segpropp!

2007-11-14 @ 11:47:54
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback