Boot Camp

image448


Boot Camp - det tuffaste och senaste inom fitness. Du har säkert sett dem på film - amerikanska soldater som pressas till det yttersta i leran ute på hinderbanan, eller som tvingas göra armhävningar på knogarna."

Vad är Boot Camp?
Boot Camp kommer ifrån USA och är ett namn på militärens hårda fysiska träning. Navy Seal, Air Force, Naval Academy och US Army är bara några av de som genomgår Boot Camp träning. Boot Camp är en tuff konditions- och styrketräning för de tuffaste och bygger på lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, förtroende ledarskap och ger ökad motivation, energi samt självförtroende.

Boot Camp passen kan se ut på olika sätt. Dessa pass kan bedrivas utomhus i regn, sol, snö, skog, sand eller på öppna fält. Övningarna är tagna från de mest krävande, kraftfulla, energiska och mest utmanande träningsmomenten som finns. Ingen eller mycket lite utrustning krävs. Istället används deltagarnas egna kroppar och allt annat tillgängligt som sand, grenar, backar, träd mm. Ledarna styr gruppen med visselpipor och röst. Långärmade oömma träningskläder samt byxor är att rekommendera. Passen varierar mellan 60 -90 min.

Kan vem som helst träna BootCamp?
Boot Camp passar den som redan är tränad, vill pressa sig ytterligare och vill bli rejält pushad på vägen dit. Så om du är en riktig tränings freak och du är less på din vanliga träningsform, så är Boot Camp den kick du behöver. Boot camp kan även användas för kickoff i företag med bra fysik bland personalen, idrotts klubbar / lag samt även ungdomar. Träningen kan formas för återkommande veckopass, grupper för egen anpassad regelbunden Boot camp osv.


Jag bara måste testa Boot Camp på Sporthuset Korpen nån gång! Verkar hur jäkla grymt, tufft å roligt som helst! Behöver en gapig tränare som gormar å skriker åt mig så jag tar i för allt vad jag är värd!
image449image451


Nån som har testat Boot Camp? Vad tyckte ni om träningen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback