Mardröm

Har haft "mardrömmar" typ hela veckan. Har drömt om jobbet flera nätter i rad, jag blir skogstokig! Drömmer om både personal och boenden, det vill jag inte! Vill släppa jobbet när jag går hem för så jävla mycket saknar jag dem faktiskt inte när jag kommer hem efter en slitsam dag så det så :) Nu hoppas jag att jag ska få slippa mina jobb-drömmar.

Men det har väl varit mycket den här veckan kan jag gissa på. Johanna har fått brev hem om att hon inte får fortsätta jobba nästa år... Den värsta nyheten på hela veckan, ja om man tänker i banorna att jag får stanna för jag har inte fått nåt "hej-då" brev hem... Blev skitdepp när Johanna ringde och berätta. Jag menar, man vill ju ändå ha NÅN, åtminstone EN till personal som är något sånär i sin egen ålder och som man klickar så jävla bra med. Hon är ju min andra hälft på jobbet, utan henne är inte jag komplett! Vi har kommit varandra nära och så nära känner jag inte att jag kan vara med någon av de andra. Vet inte men det är personkemin som verkligen stämmer mellan oss. Humör, humor, sätt att vara och vi kan verkligen ventilera jobbet helt öppet med varandra. Okej, så var läget iaf och det suger...mycket om hon försvinner!!!

Nästa steg i ålderstrappan är ca 40 bast, jag menar, det skiljer ändå lite mellan att vara 26 och sambo utan barn och att vara 40 med familj och ungar sen flera år tillbaka.... Kommer sakna min pingla om hon måste gå och jag får stanna....

Usch, näe nu ska jag inte deppa ihop, det är ju trots allt fredag och jag är lååångledig! Sätter inte min fot på Smassen 47 förrens på onsdag morgon vilket känns jävla skönt måste jag säga! Idag käkade jag och en av de boende lunch ihop. Jag var och hämtade kinamat; 3 små rätter till oss båda också dukade vi med fin duk och fina glas och hade det jättetrevligt. Efter det åkte jag på loppis med en annan boende. Han tyckte han fyndade stort när han köpte en 2-krona från -66 (eller vad det nu va) för 40 spänn och då hade han prutat 10 spänn oxå! Herregud, jajaj..... *ler*.

Slutade 15.30 och passade på att åka hem till Västanbyvillan. Mamma var på vift men pappa var hemma så slog mig ner ett tag och pratade med han. Åkte hemåt till 17-tiden och hann inte mer än slänga mig i soffan så kom Hjalle rätt snabbt. Vi har hämtat min mobil, som (peppar, peppar) verkar funka som den ska nu och sen har vi bara glott på dumburken och jag har ätit ostkrokar. Hjalle som tog med dem hem från jobbet eftersom de hade haft invigningsfest i onsdags. Det var gött med krokar hur som helst men nu känns det som att jag syndat för flera veckor framöver.... Blev tårta och lite gott igår när en boende bjöd på tårta eftersom han fyllde år, gött det med.

Nu hoppas jag att jag får sova gott och drömma sött när jag är ledig *ler*

Kommentarer
Postat av: anki.

Hallå!! Vi kan väl ta å planera in en dejt en annan dag!! Andreas bytte & jobbade fm så vi var till Gävle & shoppade en åkpåse till Ebba & var å köpte nya delar till bilen så vi kan laga den nån dag! Kram kram!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback